Η ΛΥΣΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ 40.000 ΕΛΒΕΤΙΚΩΝ ΦΡΑΓΚΩΝ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Έκανε πολλά ο φουκαράς ο Αλαφούζος για να καταφέρει να εξασφαλίσει την αδειοδότηση από την ΕΠΟ του κατεστημένου. Κι αν είναι δυνατόν να βγάλει νοκ-αουτ τον ΠΑΣ Γιάννινα που τον στήριζε η ΕΠΟ του Μαρινάκη και της Παράγκας.
 
Δικαιολογημένα καταγράφηκε ως επιτυχία η προσπάθεια του Αλαφούζου, αφού ο φάκελλος του Παναθηναϊκού είναι ολότελα σκάρτος. Χωρίς εγγυητική επιστολή τραπέζης, εκπρόθεσμος και ανοικτός στο θέμα της Παιανίας.
 
Θυμίζω ότι η πλευρά Παναθηναϊκού είχε υποσχεθεί στην ΕΠΟ ότι θα έφερνε νέο συμφωνητικό με τους Βαρδινογιάννηδες, αφού το εν ισχύ μετράει μέχρι 31 Μαϊου. Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, όμως, χωρίς να είναι έτοιμο το Απήλιον δεν δίνει κανένα χαρτί και γυρίζει πίσω τις επιταγές του Σιωπήλη, άσε αυτά που βγαίνουν από το στόμα του.
 
Γιατί, λοιπόν, τα γεροντάκια της επιτροπής αδειοδότησης, οι εφέτες ψήφισαν υπέρ του Παναθηναϊκού; Πιθανόν να τρομοκρατήθηκαν από τους μπράβους που περίμεναν απ'έξω να μπουκάρουν και γι'αυτό η ΕΠΟ μίλησε για άνευ προηγουμένου βία. Πιθανόν, όμως, οι δικαστικοί να φοβήθηκαν τις μηνύσεις του Αλαφούζου.
 
Θυμίζω ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού απείλησε να προσφύγει στα δικαστήρια εναντίον του εισηγητή της επιτροπής αδειοδότησης για την εν γένει συμπεριφορά του και την αρνητική του θέση. Να, λοιπόν, ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός για να δικαιωθεί και στην ΟΥΕΦΑ.
 
Να αναχωρήσει τάχιστα για τη Γενεύη της Ελβετίας ο Α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Κωνσταντίνου. Να ετοιμάσει τις βαλίτσες του κι ένα τσεκ 40.000 ελβετικών φράγκων και να κτυπήσει την πόρτα του γνωστού δικηγορικού γραφείου.
 
Ποια είναι αυτά τα τσογλάνια που χθες τη νύχτα στη Νυόν συναποφάσισαν να αρνηθούν την αδειοδότηση στον Παναθηναϊκό και να μειώσουν το κύρος του διεθνώς; Ο Αλαφούζος είναι υποχρεωμένος να αντιδράσει νομικά. Όπως έκανε και στην Ελλάδα με τους διαιτητές της Παράγκας.

 Διαβάστε ακόμα:

Το παράπονο του υπέργηρου προέδρου

Μηνύσεις Αλαφούζου στα καθάρματα της ΟΥΕΦΑ

Να ετοιμάζεται η Ξάνθη αντί για Γιάννινα

Δούλεψε "δάκτυλος" από Ελλάδα στην ΟΥΕΦΑ

Στον αέρα της Ευρώπης ΠΑΣ και Παναθηναϊκός