ΕΝΑΝ ΤΟΝΥ ΜΠΛΑΙΡ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

 

Η Αλβανία θα μπει στην Ευρώπη. Δεν έχει έρθει ακόμα η σειρά της, ούτε μπορεί να προβλέψεις πότε θα συμβεί αυτό. Σίγουρα, όμως, η Αλβανία που απέκτησε κι αυτή σοσιαλιστή πρωθυπουργό, θα γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, πριν από την Τουρκία. Δεν είναι μαλάκας ο Τόνυ Μπλαιρ που τακίμιασε με τον ζόρικο Έντυ Ράμα, τον φρεσκοπρωθυπουργό της Αλβανίας κι όχι με τον βαρύμαγκα Ταγίπ Ερντογκάν.

Τόνυ Μπλαιρ. Ο γάτος. Διαόλου κάλτσα αυτή η Τιτίκα. Ο παικταράς. Αυτός ανέλαβε να φτιάξει το Φάκελλο της Αλβανίας για να γίνει δεκτή σα δόκιμο μέλος κατ’ αρχήν από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Καλή και αγία η κυρία Μπαλωμένου, όμως μέχρι ΕΠΟ. Στο φινάλε δεν είναι και η ειδικότητά της να επιμεληθεί σχετικώς το Φάκελλο Αδειοδότησης του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της UEFA.

Από τότε που έγινε πρωθυπουργός ο Μπλαιρ έδειξε την κλάση του. Σοσιαλιστής, έτσι; Άρα ανοικτομάτης ο αρχηγός του Εργατικού Κόμματος. Σ’ όλα μέσα. Από δημόσιες σχέσεις μέχρι μπίζνες του κερατά. Πάντα για την προσωπική του κονόμα. Εκμετάλλευση ολοκληρωτικά των γνωριμιών που απέκτησε σ’ όλο τον κόσμο και σε πρώτο επίπεδο. Με σεϊχιδες και βασιλείς, πρωθυπουργούς και κάθε είδος κυβερνήτες. Και ποτέ να μη δίνει δικαιώματα ότι είναι πονηρός, απατεώνας. Όχι. Απλά κάνει σέρβις υψηλού επιπέδου.

Έναν τέτοιον, έναν Μπλαιρ στο χώρο της UEFA,  ήθελε ο Αλαφούζος, για να μη διασυρθεί ο Παναθηναϊκός.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ

Δεν έκανε ποτέ κιτρινισμό ο αποδυτηριάκιας. Ούτε είχε λόγο, κάθε είδους σκοπιμότητα, να γράψει ένα ψέμα. Αν, πράγματι, έγραψε μια ανακρίβεια, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει  ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άγγελος Φιλιππίδης, τότε ο αποδυτηριάκιας οφείλει συγνώμην πρώτα στους αναγνώστες του. Όχι όλους όσους τον διαβάζουν, αλλά στο εκπαιδευμένο κοινό του.

Επί του θέματος. Ασχολήθηκα με το διαρκείας εισιτήριο του Φιλιππίδη μόνο για να αναφερθώ στο τι σημαίνει ΠΑΕ, τι είναι μια ποδοσφαιρική εταιρία κι όχι να θίξω τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Προτείνω στον Φιλιππίδη να το κλείσουμε το θέμα, πριν το ανοίξουμε.