Η ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΠΡΙΒΕ ΧΩΡΟ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Είμαστε στο επεισόδιο Μαυροκουκουλάκη – Λήβυ στην Αρχαία Ολυμπία. Μετά το ματς Ηρακλής – ΑΕΚ 2-3, όπου η ομάδα της ΕΝΙΚ προκρίνεται στο τσάμπιονς λήγκ κι όχι ο Παναθηναϊκός.

«Βρώμικος» τύπος ο Δανιήλ Λήβυ. Απ’ τα παιδικά του χρόνια στο Εσεξ της Αγγλίας, όπου γεννήθηκε, του άρεσαν οι αλεπουδιές. Όχι πως ο ίδιος είναι βρώμικος, φιλοβρώμικος, παράνομος.

Ο συλλογικός τύπος της ΑΕΚ ξεφώνησε τον Μαυροκουκουλάκη επειδή, λέει, άφησε υπόνοιες για την καθαρότητα του αγώνα στο Καυταντζόγλειο και ο αθλητικός δικαστής κατηγόρησε τον παράγοντα του Παναθηναϊκού για δυσφήμηση του ποδοσφαίρου.

Πέφτει τηλέφωνο στη Μύκονο, όπου ο τότε πρόεδρος της ΕΠΑΕ, διοργανώτριας της Α΄ εθνικής, Βίκτωρ Μητρόπουλος, βρίσκεται στο νησί των ανέμων και του ξεσαλώματος με τον πρόεδρο του Ιωνικού, άλλος μακαρίτης αυτός, Νίκο Κανελλάκη.

Τη δουλειά την καθάρισε ο Βίκτωρας. Κύριε δικαστά, του είπε στο αυτί, ο «διάλογος» Μαυροκουκουλάκη – Λήβυ έγινε σε πριβέ χώρο, όχι σε δημόσιο, όχι μπροστά σε κάμερες, άρα δεν υφίσταται δυσφήμηση.

Έχει καμμία σχέση αν τιμωρήθηκε η, όχι ο μίστερ Μάνος; Δεν είναι αυτό το θέμα, αλλά ότι και σήμερα επαναλαμβάνεται «η ομορφιά του ποδοσφαίρου».

Διαβάστε ακόμα:

Όταν άφριζε ο μίστερ Μάνος κατά Ενικ