ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Το πιο εύκολο ο Άρης να γράψει τέταρτη ήττα στο πρωτάθλημα. Με τις περιορισμένες δυνατότητες να παρασυρθεί στο κυνήγι της πρώτης νίκης και ο Λεβαδειακός να την κάνει. Αν δεν πάρει ο Λεμονής αυτό το «2», ποιο θα πάρει, στο φινάλε. Όση ανάγκη βαθμών έχει ο Άρης, άλλη τόση έχει και ο Λεβαδειακός. Άρα;

Το παιχνίδι θα κριθεί όχι μόνον από την ικανότητα των δύο αντιπάλων, αλλά και από την τακτική τους. Ο Λεβαδειακός που πράγματι θα ψάχνει το τρίποντο αναμένεται να το φέρει το ματς στο κέντρο, ώστε να είναι πιο κοντά στο τέρμα του Άρεως, όταν βρει την ευκαιρία να αιφνιδιάσει.

Το ίδιο μάλλον να ενδιαφέρει και τον Άρη. Μη βρεθεί απροετοίμαστος, ακάλυπτος αμυντικά στις δύο, πέντε, ανάλογα, φάσεις των φιλοξενούμενων. Και να μη χρειαστεί να κάνει επιστροφές, στην περίπτωση που αποφασίσει να στήσει το παιχνίδι στην περιοχή του Λεβαδειακού;

Παίκτες-κλειδιά για τον Άρη ο τερματοφύλακας και ο λίμπερο. Παίκτες-εργαλεία οι πλάγιοι αμυντικοί. Παίκτες-μοιραίοι αυτοί που θα αστοχήσουν στις ευκαιρίες.

Είναι και ο Σπάθας. Η διαιτητάρα. Με προηγούμενα στου Χαριλάου, όμως χωρίς απωθημένα να αποδείξει κάτι. Αν ήμουν Λεμονής και είχα έλεγχο στην ομάδα θα ζητούσα από τους παίκτες «Μακρυά από το κοράκι».

Διαβάσε ακόμα:

Να ανεβάσει την ψυχολογία των αρειανών