ΤΟ ΓΚΟΛ, Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Πηγή: INTIME
 

Το φανταζομουν από πριν. Θα έπεφτε το show έτσι και δεν δινόταν η «Χρυσή Μπάλλα» στον Πορτογάλο Ρονάλντο. Πέρυσι, με την νίκη πάλι του Μέσι ο άσσος της Ρεάλ έβγαλε ένα βλέμμα απογοήτευσης αλλά και ειρωνείας. Αν το ξανάχανε και σήμερα το βραβείο θα άνοιγε το στόμα του και όποιον πάρει ο Χάρος, αλλά και το φερμουάρ του παντελονιού για να τα δείξει στον Μπλάτερ.

Είναι παικταράς. Και κουβαλάει την αλητεία της αλάνας που είχαν οι μπαλαδώροι στις προηγούμενες γενηές. Μόνον που οι αληθινά μεγάλοι παίκτες κατά κανόνα ήταν καλά παιδιά. Μάλαμα καρδιά. Αυτός, ο Ρονάλντο είναι κακό παλληκάρι. Υστερική πριμαντόνα. Γι’ αυτό και η προσωπική του ζωή είναι σκέτο σκάνδαλο.

Κάργα το σπίτι του με πορνοπεριοδικά. Δεν ντρέπεται να πει ότι του αρέσει το στοματικό σεξ, και να ξαπλώνει με 3-4 κοπέλλες μαζύ. Υπερηφανεύεται πως μία πρώην γκόμενα του δήλωσε πως το πέος του είναι τόσο μεγάλο όσο μία οικογενειακή πίτσα. Έχει συλληφθεί, πριν από οκτώ χρόνια, για βιασμό μία πιτσιρίκας Γαλλίδας.

Το γκολ, όμως, είναι αυτό που προσφέρει την μεγαλύτερη σεξουαλική ηδονή. Γιατί πρώτα είναι ποδοσφαιριστής. Πρώτα γκολτζής. Γιατί ξέρει ότι οι μετοχές του στο χρηματιστήριο για να είναι στο λίμιτ απ χρειάζονται απ’ αυτόν το γκολ. Όχι απλά να παίζει καλά, να βοηθάει την ομάδα του.

Γι’ αυτό ξεσπάει τόσο εύκολα σε συμπαίκτες και τον προπονητή. Γιατί καμμιά γκόμενα δεν είναι τόσο ακριβή όσο το γκολ. Και έχει τεράστια εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Σκέψη του ότι δεν υπάρχει άμυνα που θα τον εμποδίσει να σκοράρει.

Διαβάστε ακόμα:

Ρονάλντο δεν βρίσκεις στο σούπερ μάρκετ