ΝΕΥΜΑΡ, ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΝΤΑΙΗΒΙΝΤ ΜΠΕΚΑΜ

 

Η υπόθεση Νεϋμάρ τα λέει όλα. Ο φάκελλος της μεταγραφής του Βραζιλιάνου παικταρά στην Μπαρτσελώνα φωτίζει πως έχουν εξελιχθεί σήμερα τα πράγματα στην ποδοσφαιρική βιομηχανία.

Κυρίες και κύριοι, σήμερα ο ποδοσφαιριστής, ο μεγάλος παίκτης, είναι πια ένα πρότζεκτ. Ένα προϊόν με υψηλή αγοραστική αξία και γι’ αυτό χρησιμοποιείται σα βαποράκι επικοινωνιακό. Ποντάρουν επάνω του εκατομμύρια διότι έχει εκτιμηθεί ότι λειτουργεί σα διαφημιστικό μέσο με δυναμική διεθνούς εμβέλειας.

Παρακάτω. Αποφάσισε η Μπαρτσελώνα να κτυπήσει τον Νεϋμάρ, όταν το κόστος της μετακίνησης του παικταρά από την Βραζιλία ήταν απαγορευτικό ακόμα και για την Ρεάλ. Πράγματι η βασίλισσα αποσύρθηκε όταν άνοιξαν τα χαρτιά και οι φάκελλοι μιας τέτοιας μεταγραφής.

Δεμένος χειροπόδαρα ήταν ο Νεϋμάρ με συμβόλαια, όχι μονάχα με την ομάδα του, την Σάντος. Συμβόλαια με χορηγούς, οι οποίοι πιθανότατα να ήταν ανταγωνιστικοί στους χορηγούς της Ρεάλ, της Μπαρτσελώνα.

Άρα, για να αποκτήσεις τον Νεϋμάρ προηγουμένως αποζημιώνεις όσες εταιρείες έχουν συμβληθεί με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν ανήκει εξ ολοκλήρου στην Σάντος, αλλά και σ’ άλλες εταιρείες που ενεργούσαν μεσολαβητικά με διαφημιστές, χορηγούς κ.α.

Λοιπόν; Ο πρόεδρος της Μπαρτσελώνα, αυτός ο πονηρός Σάντρο Ροσέλ έκανε ένα πολυκλαδικό νταραβέρι για να πάρει καθαρό τον Νεϋμάρ, έναν άλλον Μπέκαμ με συμβόλαια φορτωμένο, μια μπίζνα μεγαλύτερη από 100 εκ. κι αυτός να μη βγάλει χαρτζηλίκι; Όλα να τα κάνει για την ιδέα της Μπάρτσα; Προσγειωθείτε, ρε.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Νεϋμάρ της Μπάρτσα και ο Άγγελος Φιλιππίδης του Τ.Τ.