ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ

Πηγή: INTIME
 

Άκουσα κι αυτό. Ότι ο Γιαννακόπουλος έδιωξε τον Πεδουλάκη για να “διευκολύνει” τον Βασιλακόπουλο που ψάχνει προπονητή για την εθνική ομάδα. Κατ' αρχήν το σουτάρισμα του Πεδουλάκη δεν έχει καμμία σχέση με την εθνική ομάδα.

Ο Γιαννακόπουλος, άλλωστε, έψαχνε την ευκαιρία. Δυο φορές γλύτωσε την απόλυση ο απολυμένος τελικά από χθες Πεδουλάκης.

Ο δε Βασιλακόπουλος δεν πιστεύει τον Πεδουλάκη. Άποψή του. Κι αν ήταν πρόεδρος του Παναθηναϊκού ο πρόεδρος της ΕΟΚ θα τον είχε καθαρίσει εδώ και μήνες τον Πεδουλάκη. Βέβαια, κάποια στιγμή του είχαν υποσχεθεί τη θέση, συγκεκριμένα το 2004, και τελικά του την έφαγε ο Γιαννάκης.

Από πέρυσι ήταν για ξου ο Πεδουλάκης. Οι κακές επιλογές στους παίκτες στην μετα-Ομπράντοβιτς εποχή και η ανάλογη κακή εικόνα εκνεύριζαν τον Δημητράκη. Εκατσε, όμως, μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ και παρέμεινε ο κώουτς Αργύρης στον Παναθηναϊκό.

Το δεύτερο κολλητό ευρωπαϊκό του Ολυμπιακού λειτούργησε σε βάρος του Πεδουλάκη στη σύγκριση με τον Μπαρτζώκα που έπαιζε πάντα. Ξεπέρασε πάλι την κρίση όταν τον κέρδισε στον ημιτελικό του κυπέλλου, δηλαδή κατέκτησε την κούπα.

Χλωμό ακούγεται για τον Κατσικάρη, που έφτιαξε όνομα στην Ισπανία και δεν είναι διατεθειμένος να ζήσει την πίεση πολλών μποφώρ το ελληνικού πρωταθλήματος, χωρίς να θέσει τους δικούς του όρους. Πάντως, κι όταν απειλούνταν με απόλυση ο Πεδουλάκης “έπαιζε” το όνομα του Φώτη Κατσικάρη, μάλιστα κυκλοφόρησε ότι είχε γίνει συμφωνία με το στόμα. Και για Ιβάνοβιτς λένε.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος τράβηξε το αυτί σε Γιαννακόπουλο - Αγγελόπουλους