ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΤΟΥ

Πηγή: INTIME
 

Να, που ο μεταπολυμετοχικός Παναθηναϊκός έφθασε μέχρι εδώ. Έχει πλέον την πολυτέλεια να “ενδιαφέρεται” και για τα αποτέλεσματα των άλλων, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Επειδή, αγωνιστικά και βαθμολογικά, έχει κάθε δικαίωμα να στοχοποιεί την κούπα του κυπέλλου.

Τι προτιμάει ο Αναστασίου; Νίκη απόψε του ΠΑΟΚ ή, του Ολυμπιακού; Και ποιον από τους δυο “επιλέγει” για αντίπαλο στον τελικό του κυπέλλου;

Με νέο προπονητή και με καθόλου αισιοδοξία, ούτε καν συγκρατημένη που λένε οι ψευτοκουλτουριάρηδες, ξεκίνησε τη σαιζόν ο Παναθηναϊκός και πάντα με το ταμείο μείον. Άσε τα λόγια μπροστά στις κάμερες. Έτσι όπως ήταν ο Παναθηναϊκός, σε άγνωστη για την προϊστορία του τροχιά και σε πτήση εύκολη για καρπαζιά, το μόνο του επιτρεπόταν ήταν να κυττάει την πάρτη του. Δεν μπορούσε να απλώσει πόδια και χέρια έξω από το στρώμα του.

Σήμερα, και αφού στa ντέρμπυ με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, απέδειξε στην πράξη πέρα από την αξιοπρέπειά του και το μέταλλό του, με ολάνοικτο βλέφαρο ο Παναθηναϊκός κάνει τα πλάνα του για παιχνίδι κορυφής. Για τη μονομαχία στην κατάκτηση του κυπέλλου.

Έστω και χωρίς να έχει εξασφαλίσει ακόμα την αδειοδότηση για συμμετοχή στην Ευρώπη. Αυτό είναι άλλο κεφάλαιο, αφορά τη διοίκηση, όχι το τεχνικό επιτελείο, που περισσότερο χειροπιαστά κάνει πια τους υπολογισμούς και τις κινήσεις εν όψει ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού. Βλέποντας και κάνοντας.

Διαβάστε ακόμα:

Ολο το παρασκήνιο της απόλυσης Πεδουλάκη