ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΝΙΚΗ, ΚΟΡΟΙΔΙΣΙΑ ΗΤΤΑ

Πηγή: INTIME
 

Ηταν παληκαρίσια η νίκη του Πλατανιά. Το παραδέχθηκε η Ξάνθη σε μη ειρωνική ανακοίνωση. Δεν θα συμφωνήσω απόλυτα. Εμένα μου φάνηκε κοροϊδίσια η ήττα της Ξάνθης. Αυτή έκανε τις ευκαιρίες, αυτή έκανε και τα λάθη.

Η ομάδα του Κεχαγιά έκανε όλο το νταραβέρι. Παιδικές γκέλες στα γκολ του Πλατανιά και μερικές ακόμα μπόνους που τη γλύτωσε. Εκτός από τη φοβερή γυριστή κεφαλιά του πρώην δικού της, Βλαχοδήμου, που μέσω Ολυμπιακού και Αουγκσμπουργκ, κατέληξε στην Κρήτη.

Το ματς είχε ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. 2-3 το αποτέλεσμα και αρκετές φάσεις. Το φοβερό είναι ότι ο Πλατανιάς με 9 κίτρινες κάρτες κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι με 11! Ενας αποβλήθηκε κι αυτός ήταν στον πάγκο. Δεν αφήνω υπονοούμενο. Απλώς κανά δυο από αυτές θα μπορούσαν να είναι απευθείας κόκκινες.

Τι περιμένανε στην Ξάνθη. Οταν αγωνίζεσαι για την επιβίωσή σου δεν παίζεις τις κουμπάρες. Βαράς στο ψαχνό. Θα πέσεις και κάτω να κάνεις τον ψόφιο κοριό όταν κερδίζεις. Θα κάνεις και μερικές μανούρες για να κόψεις το ρυθμό του αντιπάλου. Μέσα στο παιχνίδι είναι αυτά.

Τώρα ο Πλατανιάς είναι σε θέση ισχύος απέναντι στους Απόλλωνα και Βέροια, με δυο αγωνιστικές να απομένουν, ενώ η Ξάνθη μόλις ένα βαθμό πάνω από τους Κρητικούς μπήκε στη ζώνη του άγχους.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σάντσες βραχυκύκλωσε με στυλ!