ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΟΣΚΑΡ!

 

Είναι στη φτιάξη μας. Να γουστάρουμε την ομάδα που έρχεται από πίσω. Οχι τόσο τα φαβορί. Βασικός λόγος για τη συγκίνηση που μας προκάλεσε η πρόκριση της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Μπαρτσελώνα.

Η συγκεκριμένη Ατλέτικο έχει όλο το πακέτο. Κυρίως τον προπονητή που θα μπορούσε να είναι ο τσόγλανος της διπλανής πόρτας. Ντιέγκο Σιμεόνε, ο «Τσόλο», ο μπάσταρδος, που ανέστησε ένα μισοπεθαμένο σύλλογο. Θυμίζω πρόπερσι πήρε το γιουρόπα. Το καλοκαίρι πωλήθηκε το πρώτο βιολί, ο Φαλκάο. Κανένα πρόβλημα.

Εκανε διαχείριση, στοχευμένες κινήσεις ενίσχυσης, έβαλε στα ταμεία της ομάδας και μια σαρανταρού εκατομμύρια κέρδος από το πήγαινε - έλα των παικτών. Αυτή τη  
στιγμή, η Ατλέτικο είναι πρώτη στο ισπανικό πρωτάθλημα και στα ημιτελικά του τσάμπιονς ληγκ. Ο άνθρωπος, ο «Τσόλο» Σιμεόνε, είναι υπερπαραγωγή για καμμιά δεκαριά όσκαρ.

Η ανάσταση συντελέστη με εντυπωσιακό τρόπο στο Μόνοχο. Η πεθαμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνιζόταν σκυλίσια στην άμυνα για ένα ημίχρονο. Στο δεύτερο της  
έκατσε κι αυτό το γιομάτο σουτ - γκολ του Εβρά. Γκολ που βγαίνει, όταν όλα στη φάση προκύψουν τέλεια στην κίνηση και την εκτέλεση.

Σε εκείνο το σημείο της απογείωσης οι Αγγλοι δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν τον ενθουσιασμό τους, να συγκεντρωθούν κι έφαγαν απανωτές σφαλιάρες από τους  Γερμανούς. Πάντως, η Μπάγερν έδειξε κάποιες αδυναμίες. Δεν είναι άτρωτη.

Αύριο η κλήρωση των ημιτελικών με Ρεάλ, Ατλέτικο, Τσέλσυ, Μπάγερν. Αντσελότι, Σιμεόνε, Μουρίνιο και Γκουαρδιόλα. Δυνατοί παίκτες στην τακτική και οι τέσσερις. Οπως και να  κάτσει η διασταύρωση περιμένουμε μεγάλα ματς μετά το Πάσχα και μέχρι τον τελικό στην Πορτογαλία.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτός ο μπάσταρδος έδωσε ψυχή