ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ

Πηγή: INTIME
 

Α, έτσι; Δεν βλέπουμε επειδή από το έργο απουσιάζει ελληνική ομαδάρα. Και χάνετε τη ματσάρα! Όχι το ντέρμπυ Ρεάλ-Μπαρτσελώνα, αλλά το ΤΣ.Σ.ΚΑ-Μακάμπι, όπου έγινε η μεγαλύτερη ανατροπή. Και να μην είσαι μπασκετάκιας όταν η αγωνιστική δράση παίζει σα σενάριο ταινίας θρίλερ, αποζημιώνεσαι με το παραπάνω. Δεν παρακολουθείς το ματς ξύνοντας τα νύχια, ούτε τρώγοντας ποπ κορν.

Προηγείται η ρώσικη ομάδα με το κόμπλεξ παράσημο στο πέτο με 15 πόντους της ισραηλινής κι εσύ απ' έξω λες η δουλειά είναι εύκολη για το φαβορί, την ομάδα του στρατού. Η Μακάμπι, όμως, η ομάδα του λαού έβγαλε την οχιά που είχε μέσα της και απείλησε την ΤΣ.Σ.ΚΑ με το δηλητήριο του πανικού.

Μία είναι η λέξη η περισσότερο κοινή σ' όλες τις γλώσσες του κόσμου. Η ελληνική λέξη “Πανικός”. Ένα κάνεις εσύ, δύο παθαίνει ο αντίπαλος αν αρχίσει να πανικοβάλλεται. Αυτό έπαθε η ΤΣ.Σ.ΚΑ. Κι ήταν επόμενο η μνήμη να δουλέψει από το δράμα της Κωνσταντινούπολης, όταν ο Ολυμπιακός ανέτρεψε τη μεγάλη διαφορά, τότε στον τελικό της Ευρωλίγκα.

Ποια τακτική; Το παραδέχθηκε ο προπονητής της Μακάμπι, ο Δαυίδ Μπλατ, που έχει περάσει από Θεσσαλονίκη. Κάποια στιγμή μιλάει η αόρατη Εντολή ταυτόχρονα στους παίκτες, Ορμάμε όλα για όλα και ό, τι γίνει. Και είπαμε. Το πρώτο ήταν ο αυτοκτονικός πανικός που νάρκωσε την ΤΣ.Σ.ΚΑ και γι' αυτό η οχιά όλο και πλησίαζε με το φαρμακερό δίγλωσσό της.

Μπουρούσης-Παπανικολάου στο άλλο ματς με ρεκόρ στη διαφορά σκορ, 100-62.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ολυμπιακός, η Γιουβέντους και το ...διαζύγιο