Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΣΙΣΤΙΑΚΩΦ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Πηγή: INTIME
 

Απέτυχε ο ΠΑΟΚ. Γεγονός. Πέρα από τι ψάρια έπιασε την σαιζόν που πλέον τέλειωσε, η ομάδα δεν έπαιξε μπάλλα. Δεν ικανοποίησε. Η αποτυχία του ΠΑΟΚ αποτυπώνεται περισσότερο στις μέτριες εμφανίσεις του κι όχι τόσο στο ότι έμεινε εκτός στόχων.

Παρελθόν ο Τσιστιακώφ. Δεν μου λέει τίποτα η απομάκρυνση του. Το ζητούμενο, δηλαδή ο ΠΑΟΚ να αλλάξει σελίδα, βιβλίο, στυλό, γομολάστιχα, θα μπορούσε να επιτευχθεί και με την παρουσία του Λιθουανού.

Μιλάμε σοβαρά. Δεν αλλάζει τίποτα επειδή ο πρωθυπουργός άλλαξε έναν υπουργό. Σιγά τα ωα. Δεν φταίει κανένας Τσιστιακωφ. Εκτός κι αν θεωρούμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι κόμμα, δηλαδή μια απάτη που βγαίνει στο μπαλκόνι και πουλάει παραμυθάκια για ταλαιπωρημένους. Ελπίδες, υποσχέσεις, δεσμεύσεις, οράματα, αλλαγές, νέες σελίδες κ’ άλλες τέτοιες ανοησίες.

Απέτυχε ο ΠΑΟΚ και το πρώτο που πραγματικά θα τον βοηθήσει είναι να το παραδεχθεί. Ναι, αποτύχαμε. Και το δεύτερο είναι να βρει ποιοι είναι οι λόγοι της αποτυχίας.

Αν στον ΠΑΟΚ έφταιξε ο Τσιστιακωφ, αν χρεώνεται σ’ αυτόν η αποτυχία, τότε καλά κρασά. Ώστε έτσι; Δεν φταίει κανένα αφεντικό.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ και ο Φαν Γκαλ