ΟΤΑΝ Ο ΣΙΣΕ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Πηγή: INTIME
 

Ποτέ άλλοτε σε μία ΠΑΕ δεν μπήκαν τόσα πολλά λεφτά όσο στον από το 2008 πολυμετοχικό Παναθηναϊκό. Και ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Να καταχρεωθεί η ΠΑΕ και ακόμα να κουβαλάει ανοικτές τις πληγές που της προκάλεσε η... οικονομική ενίσχυση από πράσινους μεγαλοεπιχειρηματίες.

Σ' ένα κουβά με άδειο πάτο έπεσαν τα εκατομμύρια της πολυμετοχικότητας, σε μία ανώνυμη εταιρεία που μέχρι τότε ελεγχόταν από την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Με τόσα λεφτά όχι κοτζάμ Παναθηναϊκός, αλλά και ένας Αθηναϊκός θα είχε στην τσέπη το πρωτάθλημα για μια πενταετία τουλάχιστον. Ο Παναθηναϊκός αρκέστηκε σ' ένα, το 2010, που το πήρε από τον Ολυμπιακό που εκείνη την σαιζόν παρουσίασε ομάδα-ερείπιο.

Όλα ξεκίνησαν σε κλίμα οργής και προσωπικής κόντρας πριν φθάσει το πράμα, σα σήμερα, 21 Μαϊου, στην παρουσίαση του πλάνου της πολυμετοχικότητας από τον μεγαλομέτοχο
Τζίγγερ Βαρδινογιάννη. Ο Βγενόπουλος π.χ. όσο ακόμα ήταν στο αντάρτικο ανακοίνωσε ότι κάνει δώρο τον Βραζιλιάνο Κλαίητον της Λάρισας. Ερασιτεχνισμός από έναν υποδειγματικό τεχνοκράτη.

Άλλο χαρίζω ένα άλφα ποσό στον Παναθηναϊκό για να το διαχειριστεί η διοίκηση, ο προπονητής. Κι άλλο πουλάω μούρη με την αγορά ποδοσφαιριστή που πιθανόν δεν κρίνεται
κατάλληλος. Είπαμε. Όλα έγιναν στο πόδι και εν θερμώ.

Ο Πατέρας είχε ναυλώσει το ιδιωτικό αεροσκάφος του κολλητού του Βαγγέλη Μαρινάκη, πριν αυτός ακόμα γίνει μεγαλομέτοχος στον Ολυμπιακό, για να μεταφέρει την πριγκηπική μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ. Να ήταν μόνον αυτό; Τουλάχιστον ο Γάλλος έπαιξε μπάλλα, για κάποιους άλλους τζάμπα τα λεφτά της μεταγραφής τους, λέω για εκείνους που ήρθαν και για μερικούς που ουσιαστικά... δεν ήρθαν.

Διαβάστε ακόμα:

Με πουστιές έγινε βασίλισσα της Ευρώπης