ΚΡΥΦΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΥΠΕΡ ΠΑΟΚ, ΚΑΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Πηγή: INTIME
 

Προς Αλαφούζο ερώτημα. Οι παληές καραβάνες της δημοσιογραφίας τη μαλακία την έπαιζαν αλλοιώς δημοσίως. Θα το έγραφαν έτσι: Προς Αλαφούζον επιστολήν... Να μπούμε στο ψητό, όμως. Έχουμε και λέμε.

Ποιος υπέδειξε στον ΠΑΟΚ να προσφύγει στο CAS. Δεν το σκέφθηκε κανένας Σαββίδης και κανένας Βρύζας. Το ερώτημα προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αξιότιμον κύριον Αλαφούζον Ιωάννην, σύντροφον του Σαββίδη Ιωάννου ή, άλλως Ιβάν, στον αγώνα για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου, είναι τούτο: Ποιος συμβούλευσε τον ΠΑΟΚ τον τρόπο που θα υποστηρίξει την προσφυγή του στο διεθνές αθλητικό δικαστήριο, με σκοπό να στερήσει το σεντόνι του τσάμπιονς ληγκ από τον Παναθηναϊκό;

Αντιληπτό ότι στην περίπτωση που ο ΠΑΟΚ κερδίσει τη δικαστική μάχη, ουσιαστικά άνευ αντιπάλου, στο διαιτητικό αθλητικό δικαστήριο, στο CAS, τότε αυτός κι όχι ο Παναθηναϊκός θα ελπίζει να οφεληθεί οικονομικά με τη συμμετοχή του στη προκριματική φάση του τσάμπιονς ληγκ.

Σημειώνουμε ότι ο Παναθηναϊκός με την απουσία του την περασμένη σαιζόν από την Ευρώπη βρίσκεται ήδη στο μπλοκ των αδυνάτων, γεγονός που καθιστά δύσκολη την πρόκρισή του στα πλέι όφ και κατόπιν στους ομίλους του τσάμπιονς ληγκ. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ που τσιμπολόγησε ποντάκια από το γιουρόπα ληγκ πιθανόν να είχε καλύτερη τύχη.

Στον ΠΑΟΚ ασφαλώς γνωρίζουν, ο Σαββίδης, ο Βρύζας, ίσως και ο υιός Γκαγκάτσης, ποιος τους “ξύπνησε”. Ποιος τους έπεισε να τραβήξουν το σεντόνι από το κρεββάτι του Παναθηναϊκού επειδή πράγματι έχουν ελπίδες να δικαιωθούν και να επιστραφούν οι 3 βαθμοί. Ο Αλαφούζος δεν ξέρει. Και ίσως είναι προτιμώτερο να μη μάθει τον άτυπο συμβουλάτορα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ποντάρει στην «Αχίλλειο πτέρνα» της ΕΠΟ