ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ Ο ΙΒΑΝ

Πηγή: INTIME
 

Μεταγραφές στον ΠΑΟΚ. Δεν γίνεται να είσαι ο προπονητής, μάλιστα σε νέο πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες, που λέει και το επαναστατικό άσμα, και να μην έχεις τον πρώτο λόγο στις μεταγραφές. Να ξέρουν οι παίκτες ότι ήρθαν στην ομάδα διότι εσύ, ο κώουτς, τους ήθελες, εσύ τους πρότεινες.

Παίκτες με μικρό κόστος χρειάζεται ο ΠΑΟΚ. Παίκτες με προοπτική, όμως. Να παίξουν μπάλλα, όχι δημοσίους υπάλληλους. Όχι παίκτες με τιμή ακριβή, όμως χωρίς προοπτική. Παίκτες που είχαν παίξει μπάλλα της προκοπής στο παρελθόν.

Ξεκάθαρο είναι ότι το έργο στον ΠΑΟΚ το ανέλαβε εν λευκώ ο Αναστασιάδης. Μόνον στο κομμάτι το αγωνιστικό. Το διοικητικό, το οικονομικό, το παρασκηνιακό, το επικοινωνιακό είναι δουλειά του μεγαλομετόχου.

Ξεκάθαρο επίσης ότι ο κύριος Ιβάν Σαββίδης δεν έχει χρόνο, ούτε και τη διάθεση να μπει ο ίδιος στο παιχνίδι. Κανένα πρόβλημα. Ποιος ο αντ' αυτού; Με τον κανέναν δεν γίνεται δουλειά. Με το προηγούμενο “επιτελείο” η δουλειά βρωμάει.

Μιλάνε τα γεγονότα. Αποτυχία στο πρωτάθλημα. Αποκλεισμός από το τσάμπιονς ληγκ. Καμπάνες που σου τρώνε τη ψυχή.

Ο Μαρινάκης δεν τρελλάθηκε να εγκαταλείψει τον Ολυμπιακό, επειδή κέρδισε στις εκλογές του δήμου Πειραιά. Ο ίδιος θα είναι. Όχι ακριβώς, πιο ισχυρός θα είναι στο χώρο του πρωταθλήματος. Ο Ιβάν θα το ρίξει στα επαναστατικά τραγούδια, με πρώτη φωνή τον σύντροφο Αλαφούζο στο ντουέτο. Γιατί, όχι. Αρκεί να φτιάξει και ομάδα ο ΠΑΟΚ. Και ο πόντιος να διαχειριστεί αποτελεσματικά την προπονητική δουλειά του Αναστασιάδη που ελπίζεται να είναι επιτυχής.

Διαβάστε ακόμα:

Φιλιπινέζα του Αναστασιάδη ο Ιβάν