ΜΑΓΟΙ ΜΕ ΒΟΥΝΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

 

Πιστεύει στη μαγεία ο αποδυτηριάκιας. Τουλάχιστον αφελής και μαϊμού ρεαλιστής είναι όποιος αρνείται ότι στη φύση κυκλοφορούν αόρατες δυνάμεις, καλές, κακές, θετικές, αρνητικές, που επηρεάζουν έτσι ή, αλλοιώς την παρουσία μας. Και αφού παίζουν μπάλλα κάποια πνεύματα και δαιμόνια, όσοι έχουν επαφή μ' αυτά είναι μάγοι.

Απατεώνας κι όχι μάγος είναι αυτός που ισχυρίζεται πως είναι υπεύθυνος για τον τραυματισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο. Εγώ, δήλωσε φόρα παρτίδα ο πιος διάσημος μάγος της Γκάνας, έκανα ένα μαγικό και τον “κτύπησα” τον αρχηγό των αντίπαλων μας στον 7ο όμιλο.

Άντε εσύ να αποδείξεις ότι ο Νάνα Κουάκου Μπόνσαμ, στα γκανέζικα “ο Διάβολος της Τετάρτης”, δεν προκάλεσε με βουντού τη ζημιά στον Ρονάλντο. Έδωσα εντολή, είπε, σ' ένα πνεύμα του Κακού, στο «Καχουίρι Καπάμ», να κάνει τη βρωμοδουλειά, και κανένα ξόρκι να μη μπορεί να γιατρέψει τον αρσενοφλώρο.

Ρωτήστε τον Κόκκαλη και τον Βαρδινογιάννη. Μιλάει ο αποδυτηριάκιας. Όλους τους λεφτάδες προέδρους ΠΑΕ. Όλοι έχουν απειληθεί από επαγγελματίες μάγους της Ελλάδος. “Σε βοήθησα να πάρεις το ντέρμπυ, δώσε μου τόσα λεφτά, διαφορετικά την επόμενη φορά θα καταραστώ την ομάδα σου. Αν δεν με πληρώσεις, θα σε βρει αρρώστεια που θα σε τυρρανάει σ' όλη σου τη ζωή». Άλλοι πρόεδροι ΠΑΕ μάσησαν και χαρτζηλίκωναν τους μάγους. Άλλοι σνομπάριζαν τη δύναμη του βουντού.

Υπάρχουν μάγοι, κανονικοί. Όπως κυκλοφορούν και εκείνοι που παριστάνουν τον μάγο. Και ό, τι κονομήσουν. Έχουν μάθει κάτι μαγικά και όποιον βρούν μπόσικο.

Στην Αφρική μέχρι το 2010 η κάθε ομάδα ποδοσφαίρου είχε τον μάγο της. Καθόταν, μάλιστα, στον πάγκο, δίπλα στον προπονητή. Τελικά, η Ουέφα της Αφρικής απαγόρευσε την παρουσία στο γήπεδο κάθε επαγγελματία μάγου.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Κλόζε δεν είναι Ρονάλντο και Μπέκαμ