ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΓΗΠΕΔΟ

Πηγή: INTIME
 

Μια σκέτη ντροπή ήταν η Ελλάδα στο πρώτο ματς με την Κολομβία. Δεν κατάλαβα. Θα πω «Μπράβο» και «Ατυχία» σε μια ομάδα που ήξερε που βρισκότανε και με ποιον αντίπαλο έπαιζε; Όχι, ρε. Θα γράψω αυτό που είδα. Γιατί; Επειδή δεν είμαι καραγκιόζης. Επειδή δεν είμαι νούμερο.

Ποια κωλοτούμπα; Δεν έκαναν καμμία κωλοτούμπα όσοι είπαν, δημοσιογράφοι κι όχι, ότι η ομάδα δεν βλεπότανε στα παιχνιδάκια με Κολομβία και Ιαπωνία. Την κωλοτούμπα την έκανε η εθνική ομάδα. Πού στο τρίτο ματς παρουσιάστηκε μια άλλη ομάδα!

Μιλάμε για ποδόσφαιρο. Και όποιος δεν βλέπει τι συμβαίνει στο γήπεδο, τότε είναι ένας επικίνδυνος μαλάκας. Ένας ρεζίλης. Και ο κατ’ ευθείαν υπεύθυνος της χρεοκοπίας της Ελλάδος. Να βλέπουν τους πρωθυπουργούς να καταστρέφουν οικονομικά την Ελλάδα κι αυτοί να τους χειροκροτούν στα μπαλκόνια. Να τους ψηφίζουν.

Άντε να χαθείτε, ρε κοπρόσκυλα. Μας θέλετε να υποκύψουμε στο ψέμα. Στην απάτη. Στη ξευτύλα σας. Ότι εσείς, απολιθώματα, είστε οι καλοί που τα βλέπατε όλα ωραία στην εθνική ομάδα κι εμείς οι κακοί Έλληνες.

Διαβάστε ακόμα:

Από στρατοδικείο πρέπει να περάσει ο Σάντος