ΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟΚ

Πηγή: INTIME
 

Μας πλακώσανε οι μεταγραφές! Όχι, θα παίζανε ακόμα μουντιάλ οι δικοί σου, όταν πλέον βγήκε από τη μέση η εθνική ομάδα. Μεταγραφές, κύριε! Πουλάμε μεταγραφές, διότι αυτό θέλει ο λαός. Ο δικός μας λαός. Κι εμείς, οι εκφραστές του λαού μας, δεν χαλάμε χατήρια. Ο πολτός θέλει μεταγραφές; Μεταγραφές του δίνουμε.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται ακόμα στον Μεσαίωνα. Στο απόλυτο σκοτάδι. Για μεταγραφές ψοφάει εκείνος ο λαός που γνωρίζει να προβληματίζεται, να κρίνει, να εκτιμά και κυρίως να ιεραρχεί τις προτεραιότητες της ΠΑΕ της ομαδάρας του. Γιατί; Επειδή είναι κόσμος μαλάκας. Επειδή είναι κόσμος αδιόρθωτος.

Επειδή αυτός ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται, παρ' ότι το έχει φάει στη μάπα το έργο αμέτρητες φορές, ότι ένας παικταράς, δύο και τρεις πρωτοσέλιδοι παικταράδες δεν κάνουν ομάδα ένα καφενείο. Ο ΠΑΟΚ για παράδειγμα. Αν είναι ψησταριά, πιτσαρία, λούνα παρκ, ροντέο, θα παραμείνει τέτοιο και με τις μεγαγραφές που δεν υπακούουν σε λογική, σε σχεδιασμό.

Μια κουβέντα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη από μεταγραφές. Τι έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ; Χρήσιμες μεταγραφές. Ούτε αυτό! Τι να τις κάνει τις χρήσιμες μεταγραφές η ομάδα όταν δεν είναι σε θέση να τις αξιοποιήσει; Κι αυτό επιτυγχάνεται μόνον αν ο προπονητής έχει λόγο στις επιλογές παικτών. Μόνον αν ο Αναστασιάδης ποντάρει στους παίκτες που προτείνει.

Διαβάστε ακόμα:

Χαμός με τον Χάμες