Η LADY GAGA ΚΑΙ Ο ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ

 

Χαμός με Χάμες. Θα πάει στη Ρεάλ. Εδώ που τα λέμε, τι να κάνει στην Μονακό το παλληκάρι; Καλά τα λεφτά το Ρώσου που ξεκαλοκαιριάζει στον Σκορπιό, όμως μια τέτοια αξία δεν μπορεί να ξοδεύεται μπροστά στα μάτια του κοντοπούτανου πρίγκιπα Αλβέρτου και μερικών ακόμα χαρτογιακάδων.

Ο Κολομβιανός έδειξε στο μουντιάλ ότι είναι μεγάλη κλάση. Μοιραία θα πήγαινε σε μια τοπ ομάδα. Από αυτές που πουλάνε μούρη και τηλεοπτικά δικαιώματα, σε όλο τον κόσμο. Μια από αυτές είναι η Ρεάλ. Σιγά μην κωλώσει η Βασίλισσα στα 80 εκατομμύρια που θέλει ο Ρώσος. Στη σύγχρονη εποχή, αυτές οι ομάδες, κάνουν μερική απόσβεση στο πιτς φυτίλι από τις φανέλλες.

Μιλάμε για ομάδες σαν τη Ρεάλ, την Μπαρτσελώνα, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δουλεύουν εδώ και μια εικοσαετία στο μάρκετινγκ και συλλέγουν θαυμαστές - μέλη από όλο τον κόσμο. Κάνουν τουρνέ σαν την Μαντόνα και τη Lady Gaga. Εχουν μαζέψει καμμιά 50 εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη και παίζουν μπάλλα σε άλλο επίπεδο. Επομένως, ο Χάμες Ροντρίγκεζ, αυτός ο αρχιπαικταράς είναι λαβράκι για να εξυπηρετήσει την παγκόσμια αγορά στην οποία κυριαρχεί ένας τέτοιος σύλλογος.

Διαβάστε ακόμα:

Ενας πόλεμος και μια μεταγραφή