ΓΙΑΤΙ Η ΡΕΑΛ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ

 

Αριστερά ο Μπαίηλ, δεξιά ο Ρονάλντο, σέντερ-φορ ο Μπενζεμά. Αυτός θα είναι ο φουνταριστός της Ρεάλ, η αιχμή. Ο φρέσκος, ο νέος σταρ της βασίλισσας, το νέο διαμάντι στο στέμμα της, ο Χάμες Ροντρίγκεζ, θα παίζει πίσω από τον Γάλλο. Κι αυτή την τετράδα των ακριβοπληρωμένων θα υποστηρίζουν πίσω από τον Κολομβιανό δύο αμυντικά χαφ.

Ακριβοπληρωμένος ο Ροντρίγκεζ; Ακριβώς. Όπως όλοι οι παίκτες της Ρεάλ, αγοράστηκαν με περισσότερα λεφτά απ'όσα θα έδινε άλλη ομάδα. Δεν καταλάβατε. Η Ρεάλ δεν αγοράζει ποδοσφαιριστές. Αγοράζει σταρ. Ποδοσφαιριστές με ακτινοβολία. Ποδοσφαιριστές που είναι πιασάρικοι στα μήντια. Εύκολοι στη δημοσιότητα.

Το κλάμα που έριξε ο Ροντρίγκεζ στο μουντιάλ κόστισε εκατομμύρια. Η Ρεάλ, δηλαδή, το χρυσοπλήρωσε. Αποκλείστηκε η Κολομβία από την Βραζιλία με 2-1 και ο νέος ξέσπασε στα δάκρυα. Ήταν μία αληθινή στιγμή, αυθόρμητη αντίδραση. Μία εικόνα δευτερολέπτων ικανή να κάνει αγαπητό σ' όλο τον πλανήτη τον πιτσιρικά. Σα να εκβίασε τη συγκίνηση όλων των τηλεθεατών.

Και ο μαλάκας ο αποδυτηριάκιας γράφει ποια θα είναι η διάταξη της Ρεάλ από τη μέση και μπροστά. Δεν ασχολούνται μ' αυτά στην Ρεάλ, που θέλουν πρώτα να αποτελούν έναν θίασο, ένα γαλαξία αστέρων. Στις μεταγραφές δεν μιλάνε οι αγωνιστικές ανάγκες της ομάδας, αλλά το star-system που διακονεί η μεγάλη ισπανική ομάδα. Να πάρουμε όποιον παίκτη συγκεντρώνει τα προσόντα της βεντέτας και μετά θα δούμε που θα τον βολέψουμε στην ενδεκάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Χάμες Ροντρίγκεζ και η απάτη λαϊκής βάσης