Η ΖΕΙΜΠΕΚΙΑ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Ο Τέρενς Κουϊκ ήταν αθλητικός συντάκτης. Άρρωστος γάβρος. Ούτε το ένα, ότι ήταν δημοσιογράφος, ούτε το άλλο, ότι ήταν ολυμπιακός, είναι κακό. Και, τελικά, ο Τέρενς, από τηλεοπτική περσόνα έγινε πολιτικός. Είναι επόμενο να λέει τις μαλακίες του.

Δεν γίνεται διαφορετικά. Να ‘σαι πολιτικός, δηλαδή να απευθύνεσαι στον κόσμο, και να είσαι σοβαρός. Δεν υπάρχεις. Είσαι μέγεθος αμελητέο. Και σαν πολιτικός και σαν τηλεοπτικός. Ο κόσμος σε θέλει μαλάκα, ψεύτη, συμβιβασμένο, προσκυνημένο.

Εσείς του Σύριζα, έριξε τη ζεϊμπεκιά του στη Βουλή ο Κουϊκ, σαμποτάρατε το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, ενώ έχετε βάζελο πρόεδρο. Ο λαϊκισμός του πολιτικού. Τον πολιτικάντη.

Γάβρος ο Κουϊκ, όμως με τη φόρμα του βουλευτή, τα δίνει όλα και για Παναθηναϊκό και για ΑΕΚ. Δεν ψηφίζουν στις εκλογές μονάχα οι γάβροι.

Επί του θέματος. Ο Παναθηναϊκός, δηλαδή, θα έπρεπε να πάρει το οκ από τον Σύριζα επειδή έχει βαζελόφρονα πρόεδρο , τον Αλέξη Τσίπρα. Αν, δηλαδή, δεν έχει βάζελο πρόεδρο ο Σύριζα δικαιούτο να πει όχι. Μόνο με μη βάζελο ηγέτη θα υφίστατο το περιβαλλοντολογικό στο Βοτανικό.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΕΚτζήδικα και αεριτζήδικα