ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΥΡΙΣΤΗ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ. ΚΑΛΟ!

Πηγή: INTIME
 

Φως φανάρι η δουλειά στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Του Ρώσου είναι ο ΠΑΟΚ. Σ' αυτόν ανήκει η εταιρεία ΠΑΟΚ, αυτός, ο Πόντιος έχει βάλει λεφτά, αυτός έχει  αναλάβει τα χρέη, αυτός έχει την ευθύνη της διαχείρισης οικονομικά, εμπορικά, επιχειρηματικά.

Δεν μιλάμε για την ιδέα ΠΑΟΚ. Για την ιδεολογική και συναισθηματική σχέση του παοκτσή με την ομάδα. Τη ρομαντική, τη σωματειακή έννοια του οπαδού. Μετοχικά, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ είναι υπόθεση του συντρόφου Ιβάν Σαββίδη.

Παρακάτω. Μετά από δύο χρόνια ο σκληρός και πάντα αποστασιακός από τον ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, την κάνει γυριστή. Τέλος το παραμύθι, ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη να οργανωθεί και να λειτουργεί σαν αληθινή επιχείρηση που να παράγει αποτέλεσμα. Γι' αυτό ο Σαββίδης “παρέδωσε” την ΠΑΕ σ' έναν τεχνοκράτη, τον Κύπριο μάνατζερ κύριο Ιάκωβο Αγγελίδη, που περισσότερο μοιάζει με εφοριακό, τραπεζικό, δικαστικό, μπάτσο της ασφάλειας, καμμία σχέση με μπαλλαδόφατσα.

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί παοκτσήδες, πάρα πολλοί, όμως όχι το σύνολο των παοκτσήδων, συμφωνεί με την αλλαγή στρατηγικής του Σαββίδη. Τέρμα οι κλάψες και οι διαμαρτυρίες για την γαμημένη Αθήνα, να δούμε πως θα ανταγωνιστούμε σαν αληθινή παοκτσήδικη δύναμη τις ομάδες της κωλοπρωτεύουσας.

Συμφωνεί και ο Άγγελος Αναστασιάδης, ένας μπαρουτοκαπνισμένος παραδοσιακός παοκτσής. Δεν αλλάζουμε με κανέναν το αίμα μας, παοκτσήδικο θα 'ναι, όμως το κρυώνουμε κάπως.

Διαβάστε ακόμα:

Δύσκολα έβαλε στη διοίκηση ο Αναστασιάδης