Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΤΗΝ “ΠΕΦΤΕΙ” ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Πηγή: Intime
 

Κανένας Ολυμπιακός δεν ασχολείται με την Παναχαϊκή. Το ενδιαφέρον υπάρχει μονάχα για τον Κούγια. Λέμε τα πράγματα όπως έχουν. Και ο Ολυμπιακός δεν ψάχνεται για τον δικηγόρο, τουλάχιστον έτσι δείχνει η δουλειά. Ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής είναι αυτός που πλησιάζει προς Ολυμπιακό μερηά.

Τίμησε, λέει τον Μίτσελ ο Κούγιας. Επειδή ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού έχει προσφέρει στο ποδόσφαιρο. Παράλειψη του Αλέξη. Έπρεπε να τιμήσει τον Μίτσελ και σαν καλό οικογενειάρχη. Και σα φίλαθλο που είναι ταγμένος κατά του προσκηνίου.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Ο Ολυμπιακός έπρεπε να χάσει το ματσάκι κυπέλλου με την Παναχαϊκή, που έγινε σ' άλλο σκηνικό. Πριν δύο χρόνια, πάλι για το κύπελλο, οι δύο ομάδες είχαν σκοτωθεί στο 1-1 με επεισόδια στην εξέδρα και στον αγωνιστικό χώρο, με διακοπή, με φευγιό του διαιτητή. Περασμένα αυτά. Σήμερα, Ολυμπιακός και Παναχαϊκή, δηλαδή και Κούγιας είναι μέλι γάλα.

Επί του θέματος. Και με τα τρίτα να παίξουμε στο πρωτάθλημα, πάλι θα το πάρουμε, είχε πει ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο Ολυμπιακός, όμως, κόντρα με την Παναχαϊκή έδειξε ότι δεν έχει καλά δεύτερα, όχι τρίτα.

Διαβαστε ακόμα:

Ποια επανάσταση χωρίς αριστοκρατία;