Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Πηγή: Intime
 

Δεν είσαι δημοσιογράφος όταν τον Καραγκιόζη, τον σαχλαμάρα, τον απατεώνα με τον κατάλληλο τρόπο δεν τον παρουσιάζεις σαν τέτοιον που είναι. Αυτό λέγεται λειτούργημα δημοσιογραφίας. Αυτό είναι προσφορά στο ποδόσφαιρο κι όχι μόνο. Όπως, από την άλλη, τον σοβαρό, τον ικανό, τον έντιμο τον ζωγραφίσεις όπως του αξίζει.

Ο λόγος για τον Αντώνη Νικοπολίδη. Θα μπορούσε να γίνει προπονητής στον Ολυμπιακό, είπε ο Μίτσελ. Η κουβέντα του Ισπανού δεν πιάνει. Ακόμα και να την εννοεί.

Είναι απίθανο προπονητής να μιλήσει άσχημα για συνεργάτη του. Δεν γίνεται αυτό, ποτέ. Παρακάτω. Ο Νικοπολίδης είναι και σεμνό παλληκάρι και συγκροτημένο. Δεν φθάνουν αυτά, ακόμα και να έχει τη φιλοδοξία να γίνει προπονητής. Το λέω αυτό διότι ο παληός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού δεν είναι προπονητής. Κάνει τον προπονητή. Άλλο αυτό.

Τι θα πει προπονητής τερματοφυλάκων; Έλα! Αστεία πράγματα. Το να γυμνάζει τερματοφύλακες κάποιος, αυτή δεν είναι δουλειά προπονητική. Ούτε καν βήμα για να
γίνει προπονητής. Είναι βοηθός προπονητή, αποδυτηριάκια. Είσαι λάθος. Σου λέω, λοιπόν, ότι αυτός είναι ο τίτλος του, όχι η καθημερινότητά του. Άρα;

Αν θέλει πράγματι να γίνει προπονητής ο πλούσιος ποδοσφαιρικών εμπειριών Νικοπολίδης, επαναλαμβάνω, δεν είναι επιλογή να περνάει την ώρα του με τους τερματοφύλακες.

Διαβάστε ακόμα:

Αλλαγή ταυτότητας ο Ολυμπιακός!