ΤΟ ΜΕΓΑ ΑΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Πηγή: Intime
 

Μη σαλτάρουν στον ΠΑΟΚ επειδή ξεπέρασαν τρεις βαθμούς τον Ολυμπιακό. Θα είναι σα να βγάζουν τα μάτια τους με τα ίδια τους τα χέρια. Δύσκολο, μάλιστα αν την προσεχή αγωνιστική τη φορέσουν και στον πρωταθλητή μέσα στο Καραϊσκάκη. Όλα γίνονται. Ποιος περίμενε πέρυσι ότι ο Παναθηναϊκός θα ξεβράκωνε τον Ολυμπιακό στο σπίτι του με 3-0;

Ο Αναστασιάδης σοφά έπραξε όταν πέρασε το μήνυμα, μάλλον όταν προσπάθησε να περάσει το μήνυμα ότι Δεν πάμε για πρωτάθλημα. Δεν το είπε ξεκάθαρα, αλλά αυτό εννοούσε.

Από πού και ως πού για πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, όταν σ' όλα τα μέτωπα υστερεί από τον Ολυμπιακό. Μόνον χωρίς το βάρος του πρωταθλητισμού, πιο σωστά της αντιπαλότητας με τον Ολυμπιακό, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα νοιώθουν απελευθερωμένοι. Έχει άγρια μεσάνυχτα όποιος θεωρεί ότι η ψυχολογία δεν είναι ο Νο1 παράγοντας που ορίζει την απόδοση των ποδοσφαιριστών.

Για σκέψου πόσο καταστροφικό θα είναι για τον ΠΑΟΚ να κερδίσει τον Ολυμπιακό, να την πάει τη διαφορά στους έξι πόντους και να τον έχει τον γάβρο στην Τούμπα στο β' γύρο. Για σκέψου να μην αντέξουν οι παίκτες το άγχος της πρωτοπορίας και γι' αυτό να “πουλήσουν” πόντους επειδή δεν έχουν βιώματα παραμονής στο κεφάλι της βαθμολογίας.

Είναι καλύτερο, ακόμα κι αν κερδίσουν τον Ολυμπιακό, να συνεχίσουν να λένε ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα. Αυτό είναι το ατού του ΠΑΟΚ. Ακριβώς επειδή δεν είχαν την πίεση ότι κτυπάνε το πρωτάθλημα έδειξαν μαγικά πράγματα στο 4-0 με ΟΦΗ.

Διαβάστε ακόμα:

Οι αλήτες αντιολυμπιακοί σχολιαστές των ΜΜΕ