ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ

Πηγή: Intime
 

Είναι δυνατόν ένας δημοσιογράφος, συγκεκριμένα ο Κώστας Καραπαπάς, να μιλάει με τα χειρώτερα, τα πιο υβριστικά λόγια εναντίον των συναδέλφων του; Δεν κατάλαβαν κάποιοι. Και βιάστηκαν να βγάλουν εσφαλμένα συμπεράσματα και έτσι να αδικούν τον ευτραφή διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τον Ολυμπιακό δεν θα τον σταματήσουν οι αλήτες που γράφουν και λένε ό, τι θέλουν στα μήντια. Αυτή είναι η βαρυσήμαντη δήλωση του Καραπαπά. Δεν μιλάει για δημοσιογράφους ο άνθρωπος. Κι αυτό που λέω δεν είναι καραπαπαριά του αποδυτηριάκια.

Στην εποχή μας στα μήντια δεν γράφουν μόνο καραπαπάρες δημοσιογράφοι, αλλά σχολιάζουν και γκραν καραπαπάρες αναγνώστες. Τηλεθεατές. Χρήστες. Ο κάθε παπάρας ρίχνει και μια παπαριά. Και έχει γεμίσει ο τόπος από τις καραπαπαριές των μη δημοσιογράφων.

Μ' αυτούς τα 'χει ο Καραπαπάς. Και τους λέει ότι δεν μπορείτε να σταματήσετε τον Ολυμπιακό. Εντάξει, τα καταφέρατε να μας εμποδίσετε να νικήσουμε τον Παναιτωλικό και να χάσουμε από τον Ατρόμητο, αλλά δεν θα την σταματήσετε την ομάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Δανεικοί, ιστορία μου, αμαρτία μου