ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΚΗΔΕΙΑ

 

Καβαλάει το αεροπλάνο για πρώτη φορά στη ζωή του. Φεύγει από τον τόπο του, την Τουρκία, και βγαίνει για πρώτη φορά στο εξωτερικό. Βρίσκεται στο Λονδίνο. Και στο γήπεδο της Άρσεναλ. Εμπειρίες πρωτοφανείς για το φτωχαδάκι. Σα να άλλαξε πλανήτη. Να μετανάστευσε από την Γη.

Τρώει τέσσερα γκολ η Γαλατά Σεράι από την Άρσεναλ αλλά το γυφταριό της ομάδας στις εξέδρες του Emirates ούτε έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται στον αγώνα. Αυτοί ταξίδεψαν από την Τουρκία για να ζήσουν το όνειρο. Να πανηγυρίσουν για την ομαδάρα τους την Γαλατά, να χασισωθούν και να πετάξουν καπνογόνα και φλογογόνα.

Δεν κατάλαβα. Οι παίκτες τα έτρωγαν τα γκολ από την Άρσεναλ. Οι χούλιγκαν της Γαλατά κέρδιζαν στην κερκίδα. Έκαναν μπουρδέλο ένα παλατάκι λονδρέζικο. Να έχουμε κατανόηση. Όχι να κάτσουν βουβοί και τεθλιμένοι επειδή η ομαδάρα έχανε, έχασε. Όχι, βέβαια. Δεν έκαναν ολόκληρο ταξίδι για να πάνε σε κηδεία.

Και στο φινάλε. Τι θα είχαν να θυμηθούν τα παιδιά από το Λονδίνο, όταν η ομαδάρα τους δεν τους έδωσε την ευκαιρία να πανηγυρίσουν ένα καλό αποτέλεσμα; Έστησαν το σώου στο Εμιραίητς και επέστρεψαν θριαμβευτές στην Τουρκία.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατρός ο Μίτσελ, όχι φαρμακοποιός