ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΛΑΤΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ

Πηγή: Intime
 

Την Κυριακή το μεσημέρι σε μια ειδική συγκέντρωση μελών της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος θα προσπαθήσει να πει όσο γίνεται περισσότερα... Με όσο γίνεται πιο διακριτικό τρόπο θα περιγράψει το οικονομικό πρόβλημα της εταιρείας. Γίνεται προσπάθεια να εξυγιανθούν τα οικονομικά της ΠΑΕ, όμως τα πράγματα είναι δύσκολα. Πολύ δύσκολα.

Να αποκαλύψουμε, με την ευκαιρία, κάτι που είναι μάλλον σχετικό. Μόλις πριν λίγα 24ωρα ο Γιώργος Βαρδινογιάννης αποδοκιμάστηκε από μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στο Ναύπλιο, όπου είχε πάει η ομάδα να δώσει ένα παιχνίδι φιλανθρωπικό. Τι δουλειά είχε ο καπετάνιος, στο Ναύπλιο, όπου τιμήθηκε ένας παληός παίκτης στα χρόνια του, ο Καραβίδας, επί Γκμοχ;

«Συνεργάτης» του Αλαφούζου, κι όχι μετά από προτροπή του προέδρου του Παναθηναϊκού, ζήτησε από τον Γιώργο Βαρδινογιάννη να παραστεί στην εκδήλωση, στο γήπεδο του Πανναυπλιακού. «Έλα, πρόεδρε...» επέμεινε ο συνεργάτης του Αλαφούζου. «Να σε βλέπει ο κόσμος, ότι δεν έχεις απομακρυνθεί από τον Παναθηναϊκό...».

Ποιοι είναι αυτοί που αποδοκιμάζουν τους Βαρδινογιάννηδες; Ποιοι είναι αυτοί που δεν τους θέλουν πάλι στον Παναθηναϊκό; Κανονικά το ερώτημα είναι άλλο. Ποιοι είναι αυτοί που βάζουν την πιτσιρικαρία της παναθηναϊκής χουλιγκαναρίας να στρέφεται κατά της πρώην ιδιοκτησίας;

Οι κυριλάτοι βάζελοι επιθυμούν την επιστροφή της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Δεν βλέπουν άλλη λύση. Η ομάδα παραμένει σταθερά σε οικονομικό τέλμα. Οι εικοσάχρονοι υβριστές δεν ξέρουν τους Βαρδινογιάννηδες. Μέχρι που έφθασαν να βάζουν στο στόμα τους τον μακαρίτη Σήφη, μόνον γιατί λέγεται Βαρδινογιάννης, παρ’ ότι ποτέ δεν είχε, ούτε από μακρυά, σχέση με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμα:

Ο χωρίς ράσο πατριάρχης του Παναθηναϊκού