Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ(!) ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

πηγή: Intime
 

Γιατί ο Μίτσελ δεν άλλαξε τον Μήτρογλου; Δεν θα κάνουμε καφενειακή κουβέντα, θα πούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Γιατί τον κράταγε τον Μήτρογλου κι όταν ο Ολυμπιακός έκανε το 2-1, όταν δεν είχε λόγο παρουσίας στην ενδεκάδα ο σεντερ-φορ. Βγαίνουμε έξω από το καφενείο και λέμε ό,τι έχουμε να πούμε.

Πολύ καλά έπραξε ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού και άφησε μέχρι το τέλος τον Μήτρογλου. Πολύ καλά; Όχι, ακριβώς. Δεν είχε άλλη επιλογή ο Μίτσελ.

Πρώτον, δεν πρόλαβε να αντικαταστήσει τον Μήτρογλου διότι αμέσως με το 1-2 του Ολυμπιακού έγινε το 2-2 και 3-2. Δεύτερον, ο Ολυμπιακός είναι πλέον πίσω στο σκορ με 3-2 και κυνηγάει το αποτέλεσμα. Χωρίς μπροστινό κυνηγό; Πες μου εσύ ποιος είναι ο φορ περιοχής που έχει ο Ολυμπιακός και δεν τον γνωρίζω εγώ.

Ο Διαμαντάκος. Είσαι προπονητής και σ’ αυτό το ματς θα εμπιστευτείς ένα άπειρο παιδάκι; Τον Μήτρογλου θα κρατήσεις στο παιχνίδι, έστω κι αν γνωρίζει ότι είναι προβληματικός. Δεν είναι Μήτρογλου σήμερα ο Μήτρογλου. Γιατί;

Μήπως επηρεάζει την απόδοση του Μήτρογλου ο τραυματισμός στο πόδι του. Κάτι φταίει. Είναι γερό χαρτί για τον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου. Παρ’ ό,τι ο Ολυμπιακός του δείχνει εμπιστοσύνη, αυτός δεν έχει «επανέλθει» ακόμα.

Διαβάστε ακόμα:

Πουτάνα μπάλα στο Γιούβε - Ολυμπιακός 3-2