ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΑΤΛΕΤΙΚΟ!

Πηγή: Intime
 

Δεν το συζητάμε ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ανώτερη του Ολυμπιακού. Μιλάμε για ποδόσφαιρο, όχι για κάτι άλλο, για πόλεμο των άστρων και για τραπεζικά κεφάλαια. Στη μπάλλα όλα επιτρέπονται, κανένα αποτέλεσμα δεν αποκλείεται.

Πριν από τέσσερα χρόνια ο Άρης κέρδισε δύο φορές(!), 1-0 και 3-2 της Αθλέτικο. Και αμέσως μετά τον αποκλεισμό της ισπανικής ομάδας ο Άρης, με Κούπερ προπονητή, έπαιξε κομπλέ και αποκλείστηκε στο κύπελλο από τα Τρίκαλα. Είπαμε.

Τα υπολογίζεις έτσι, σου βγαίνουν αλλοιώς. Τα μανουβράρεις αλλοιώς, σου βγαίνουν πάλι διαφορετικά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Τι θα πει έχει πιθανότητα και ο λιγώτερο ισχυρός αντίπαλος; Θα πει αρκεί να βρει τον τρόπο, τους τρόπους πρώτα να αντιδρά αποφασιστικά και να δρα αποτελεσματικά.

Δύσκολη η αποστολή του Ολυμπιακού στην Μαδρίτη κόντρα στην πρωταθλήτρια Ισπανίας. Ε, λοιπόν, δύσκολη είναι και η αποστολή της Αθλέτικο! Είναι ανώτερη ομάδα, παίζει στο γήπεδό της, αλλά όπως θα δούμε όλοι το παιχνίδι η καστιλιάνικη ομάδα θα το πάρει τόσο σοβαρά όσο και ο πρωταθλητής Ελλάδος.

Έγινε το παιχνίδι; Όχι, ακόμα. Ε, τότε δεν μπορείς να προεξοφλήσεις τίποτα. Δικαίωμα στο αποτέλεσμα έχει και ο κατώτερος και φιλοξενούμενος Ολυμπιακός. Και μάλλον το γνωρίζει αυτό ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε ακόμα:

Ανύπαρκτο στατιστικό δεδομένο Μίτσελ - Σιμεόνε