ΟΙ ΓΚΡΙΖΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Πηγή: Intime
 

Κι αν ο Ολυμπιακός χάσει από την Μάλμε; Ποδόσφαιρο είναι αυτό. Ποτέ δεν ξέρεις ότι τελικά θα επιβεβαιωθεί το φαβορί σ’ ένα παιχνίδι. Όλα τα περιμένει ο Ολυμπιακός στο τελευταίο ματς του ομίλου, με την σουηδική ομάδα. Θα πάρει βαθμό για να περάσει στο γιουρόπα ο πρωταθλητής; Δεν είσαι σίγουρος. Μπάλλα είναι αυτή.

Τελικά, οι γάβροι είναι ικανοποιημένοι από την ομαδάρα τους; Άσε τι λένε οι φυλλάδες και οι διοικητικοί. Η τεσσάρα από την Αθλέτικο τους ζοχάδιασε τους γάβρους. Δεν τους κάθισε καλά στο στομάχι. Ακόμα να την χωνέψουν. Γιατί ήταν και η πέρα από κάθε φαντασία κακή απόδοση της ομάδας. Τα τέσσερα γκολ θα μπορούσαν να ήταν πέντε και έξι.

Και στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός δείχνει να μην πατάει καλά. Θα μου πεις από ποιον να το χάσει; Ούτε ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται απειλητικός. Ο Ατρόμητος, ο Αστέρας, μιλάμε για ομάδες που μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν είχαν «δικαίωμα» να καλοβλέπουν τίτλο. Ήταν απαγορευμένη μια τέτοια σκέψη τους.

Μήπως ικανοποίησε την περασμένη σαιζόν ο Ολυμπιακός; Πέτυχε σπουδαίες νίκες με Μάντσεστερ και Μπενφίκα, όμως άρπαξε και την τριάρα από την Γιουνάιτεντ, για να μη ξεχνιόμαστε. Έχασε και το κύπελλο, όπως έδωσε εκείνο το αλησμόνητο 0-3 στον Παναθηναϊκό.
Ποδόσφαιρο είναι αυτό. Το διαβάζεις κι έτσι κι αλλοιώς το βιβλίο. Το ίδιο βιβλίο. Που δεν έχει μονάχα μια και δυο σελίδες. Έναν και δυο αγώνες αλλά ποδοσφαιρική δραστηριότητα όλη τη σαιζόν.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ήταν απών στο 4-0 ο Ολυμπιακός