ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!

Πηγή: Intime
 

Το γήπεδο της Τούμπας είναι μικρό για τον ΠΑΟΚ. Ούτε 30.000 δεν χωράνε κι όμως τόσα χρόνια η ομάδα παίζει στο ίδιο γήπεδο. Σε γήπεδο της ίδιας χωρητικότητας. Και γιατί να αποκτήσει μεγαλύτερο γήπεδο ο ΠΑΟΚ όταν δεν γεμίζει ούτε αυτή την Τούμπα! Μιλάνε τα εισιτήρια στους αγώνες. Τα λίγα εισιτήρια.

Να το πούμε απότομα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πεινάει. Και δεν του δίνουν αυτό που θέλει. Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια. Τον κρατάνε νηστικό τον κόσμο, δεν του προσφέρουν την ικανοποίηση όλοι αυτοί που το παίζουν, που τους λένε ηγέτες του ΠΑΟΚ, όλοι οι προηγούμενοι, μέσα και ο Ιβάν Σαββίδης.

Το πρώτο που σκέπτεσαι όταν είσαι το αφεντικό του ΠΑΟΚ είναι να δώσεις χαρά στον παοκτσή. Όχι μόνον να πουλάς δικαιολογίες για τις αποτυχίες. Να λανσάρεις κατάρες για τη γαμημένη Αθήνα. Την πουτάνα διαιτησία. Το πούστικο το παρασκήνιο.

Νο1 αγωνία είναι να φέρεις τον κόσμο στο γήπεδο. Δύο είναι οι στοχεύσεις. Να φτιάξεις ομάδα και να γεμίζει το γήπεδο. Αυτά τα δύο δεν γίνονται μαγικά. Ταχυδακτυλουργικά. Όχι, κύριε. Θες μηχανισμό. Στελέχωση με ειδικούς.

Η ομάδα είναι πρώτη και κόβει 7.500 εισιτήρια με Πανθρακικό. Με ΠΑΣ Γιάννινα, 5.000. Με Βέροια, 9.000. Άδεια Τούμπα! Δεν ήταν τίγκα ούτε με την Φιορεντίνα. Τι σημαίνει αυτό; Κάποιοι λόγοι υπάρχουν που ο κόσμος δεν έρχεται στο γήπεδο.

Αν υπήρχε ιδιοκτησία που πραγματικά ενδιαφερόταν για τον ΠΑΟΚ, τότε θα βαρούσε συναγερμός! Γιατί παίζουμε σε άδεια τσιμέντα. Τι πρέπει να κάνουμε για να έχει απόλυτη πληρότητα το γήπεδο σ' όλο το πρωτάθλημα! Από τώρα να γνωρίζουμε ότι σε κάθε ματς, πρωταθλήματος ή, Ευρώπης, κυπέλλου ή, φιλικό, η ομάδα θα αγωνίζεται σε ατμόσφαιρα γιορτής. Επειδή αυτό θέλει και ο οπαδός. Ο σωστός οπαδός, όχι ο άρρωστος.

Διαβάστεε ακόμα:

Η αλήθεια για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ