ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ

Πηγή: Intime
 

Μέσα στους 16 υπόπτους η, κατηγορούμενους για τη σύσταση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο είναι ο Ευάγγελος Μαρινάκης. Ότι ο εφοπλιστής είναι ο ένας από τους δυο προέδρους ΠΑΕ, όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα Guardian. Και λοιπόν; Σοβαρή εφημερίδα η «Guardian». Και λοιπόν;

Και ο Μαρινάκης είναι σοβαρός άνθρωπος. Και τα ΜΜΕ που ελέγχει, που είναι ιδιοκτήτης σοβαρά είναι κι αυτά. Και γράφει ένα κάρο μαλακίες. Ψεύδη ασύστολα. Γιατί να τα πάρεις σοβαρά ό,τι γράφουν τα σοβαρά μήντια;

Η «εγκληματική οργάνωση», η κάθε οργάνωση, εγκληματική κι όχι, έχει έναν αρχηγό. Δεν μας λένε ο Μαρινάκης ιεραρχικά τι θέση, τι βαθμό, ποιο πόστο κρατάει στην εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου. Αρχηγός, υπαρχηγός, βοηθός θαλαμοφύλακα, τι, δεν μας το λένε.

Δεν σημαίνει τίποτα το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας. Ούτε η φωτογραφία του Μαρινάκη. Πέρα από μια δυσφήμηση πρώτα του ελληνικού ποδοσφαίρου, της Ελλάδος γενικώτερα και μετά του ίδιου του προέδρου του Ολυμπιακού. Συνηθισμένοι είμαστε σε τέτοιες μπόρες. Σε δημοσιεύματα που δείχνουν την αλήθεια, την ξευτύλα του ποδοσφαίρου, πέρα από τα όποια πρόσωπα.

Μια σημείωση. Θυμίζω ότι μια γερμανική εφημερίδα, σοβαρότατη κι αυτή, είχε κάνει αποκαλύψεις για τον Μαρινάκη, που είχε δεσμευθεί να στραφεί εναντίον της.

Διαβάστε ακόμα:

Σαν την πουτάνα της παλαιάς Τρούμπας