ΝΑ ΓΛΥΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ(!) Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ!

Πηγή: Intime
 

Μην κάνει το κορόιδο ο Φύσσας στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Μπεργκ και τον Αναστασίου. Εκτός κι αν ο ίδιος ο Τάκης έχει βάλει το χέρι του, πράγμα απίθανο, στη «ψυχρότητα» ανάμεσα στον Σουηδό και τον προπονητή.

«Υπόγειος» τύπος ο Φύσσας, με χαμηλό βλέμμα, ψιλογελάκια αθώα, έχει μια ευκαιρία να διαψεύσει όσους υποστηρίζουν ότι είναι ακατάλληλος για τη θέση του στον Παναθηναϊκό, ότι έχει αμφισβητούμενα προσόντα. «Μανιαμούνιας», ξεμανιαμούνιας, σαν παληός ποδοσφαιριστής ο Φύσσας να παρέμβει σχετικώς.

Ο Παναθηναϊκός στη δεύτερη σαιζόν με τον Γιάννη Αναστασίου ξαναβρέθηκε στα ίσια του, μάλιστα βαθμολογικά πατάει πολύ καλύτερα απ’ ό,τι στο περασμένο πρωτάθλημα. Στην 3η θέση και μόλις ένα πόντο πίσω από τον Ολυμπιακό. Είναι, λοιπόν, απαραίτητη ΤΩΡΑ(!) η προσέγγιση του Αναστασίου στον Μπεργκ, που δικαιολογημένα ή, όχι έχει κάποια «ερωτήματα» για τη στάση απέναντι του του προπονητή.

Ο Φύσσας είναι σε θέση ισχύος στον Παναθηναϊκό, του περνάει. Έγινε ό,τι ήθελε με Σιωπήλη, Σαραβάκο, Κωνσταντίνου, Νταμπίζα. Έφερε στην ομάδα του Βόκολο, όπως αυτός είχε μεσολαβήσει όταν φορούσε τη φανέλλα του Παναθηναϊκού να γίνει η μεταγραφή του Βόκολου, συμπαίκτες και οι δυο στον Πανιώνιο.

Το «θέμα Μπέργκ» δεν έχει καμμία σχέση με το τι σκέπτεται ο Φύσσας για Παπαβασιλείου, Βονόρτα. Είναι άλλο θέμα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί έτσι μας γουστάρει, ρε!