Η ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ ΚΑΡΑΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΑΠΑ

Πηγή: Intime
 

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να πετάξει λευκή πετσέτα. Απίστευτη είδηση. Συγκλονιστική πληροφορία. Πανηγυρική διάψευση όλων εκείνων οι οποίοι θαρρούσαν ότι ο πρωταθλητής δεν θα παλέψει για το πρωτάθλημα, μετά τις δύο κολλητές του γκέλες στο Καραϊσκάκη. Το 2-1 του ΠΑΟΚ και το 2-2 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Μαρινάκης αγαπάει πολύ τον Ολυμπιακό, είπε ο Καραπαπάς, ο επικοινωνιολόγος της ΠΑΕ. Μιλάμε για καραπαπαριά. Η ομάδα έχει πρόβλημα, δεν μπορεί να πιάσει ένα καλό παιχνίδι, μάλιστα με ομάδες κατώτερές της, όπως ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΣ, και πουλάει βαθμούς στην έδρα της. Και ο Καραπαπάς αυτό που βρήκε να πει είναι ότι ο Μαρινάκης αγαπάει πολύ τον Ολυμπιακό. Μνημειώδης καραπαπαριά.

Ο οπαδός του Ολυμπιακού δεν αγαπάει την ομάδα; Την αγαπάει. Τι μπορεί να κάνει ο οπαδός για να βγει η ομάδα από το λούκι; Τίποτα. Αυτός που μπορεί είναι ο Μαρινάκης. Γιατί; Όχι επειδή την αγαπάει την ομάδα του ο πρόεδρος, αλλά επειδή είναι το αφεντικό της.

Δεν το συζητάμε ότι ο Μαρινάκης είναι θύρα 7 . Άρρωστος γάβρος. Και λοιπόν; Ούτε Σαββίδης είναι ο Μαρινάκης, που δεν είχε ποτέ σχέση με τον ΠΑΟΚ, ούτε Αλαφούζος που ήρθε ουρανοκατέβατος στον Παναθηναϊκό. Και λοιπόν;

Μπορεί ο Μαρινάκης να κάνει κάτι, αυτό είναι το ερώτημα. Όχι γιατί αγαπάει καψούρικα και γκομενικά τον Ολυμπιακό. Και ποια είναι η ευθύνη του μεγαλομετόχου;

Ο Καραπαπάς αναγνωρίζει ότι πράγματι υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα. Τι έχει συμβεί, όμως; Ποια είναι η ευθύνη του μεγαλομετόχου. Αυτά θα περίμενε να ακούσει κάποιος από τον αρμόδιο υπάλληλο της εταιρείας, όχι ότι ο πρόεδρος αγαπάει τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμα:

Χαμένος και με «εξάρες» ο Μίτσελ