ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΡΙ ΠΑΠΟΡΙΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πηγή: Intime
 

Μεταγραφές περιμένει ο κόσμος, είπε ο Μαρινάκης. Κι άλλες; Κέρδισε η ομάδα 4-2 την Μάλμε και ο εφοπλιστής δεν μίλησε σαν πρόεδρος του Ολυμπιακού αλλά σαν μπαλκονάτος αρχηγός κόμματος. Όπως ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Απόστολος Γκλέτσος, όποιος άλλος περίεργος στήνει κόμμα, μπουρδέλο έχουμε γίνει, εμείς είμαστε καλύτεροι από τους Βενιζελοσαμαράδες.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα, είπε ο Μαρινάκης. Φοβερά πράγματα. Θα πάρουμε κι άλλους ποδοσφαιριστές πέραν απ’ αυτούς που πήραμε το καλοκαίρι για να μη χάσουμε το πρωτάθλημα. Και επειδή δεν χωράμε τόσοι πολλοί μ’ όλους αυτούς που θα πάρουμε, θα διώξουμε μια φτυαριά παίκτες απ’ αυτούς που έχουμε, μην τους ρίξουμε στην καβάτζα.

Δεν γίνεται έτσι. Ναι, στην κονόμα, ποιος λέει όχι. Εταιρεία είσαι, επιχείρηση κανονική και θα ήταν σε βάρος του Ολυμπιακού η ΠΑΕ να λειτουργούσε ζημιογόνα. Πέραν, όμως, από το οικονομικό είναι και το αγωνιστικό. Για να μην πω και το οπαδικό.

Δεν προλαβαίνει ο γάβρος να ταυτιστεί με τον νέο παίκτη. Να συνηθίσει στην οπαδική του σκέψη τη φανέλλα του Ολυμπιακού με το νεομεταγραφόμενο ποδοσφαιριστή κι αυτός λος πούλος, λος αντιός. Άσε την εξέδρα, όμως.

Η ομάδα ξεκινάει από τον κόσμο της. Φτιάχνει ο προπονητής, αυτή είναι η δουλειά του, έναν σκελετό, πρώτα σταθερό και μετά σίγουρο και επάνω σ’ αυτό κτίζει την ομάδα. Δεν σηκώνει σπίτι, ορόφους και μπαλκόνια, χωρίς θεμέλια.

Οι άρρωστοι αφηνιάζονται από τις πρωτοσέλιδες μεταγραφές. Θα κάνει το κέφι των συφιλιασμένων για νέες μεταγραφές ο πρόεδρος και δεν θα ζητάει από τον προπονητή να δουλέψει με βάση ένα μόνιμο σχήμα; Εκτός κι αν υπηρετεί άλλου είδους σκοπιμότητα το φορτώνουμε και ξεφορτώνουμε το αμπάρι με παίκτες.

Διαβάστε ακόμα:

Εκτός στόχου Ολυμπιακού ο Μαρινάκης