ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΤΣΕΛ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Πηγή: Intime
 

Ο Μαρινάκης γιατί μπήκε στον Ολυμπιακό; Επειδή, λέει, αγαπάει τον Ολυμπιακό. Μαλακίες. Σου παίρνω το μικρόφωνο από το στόμα ή, στο χώνω στο στόμα να μη ξαναμιλήσεις. Η κουβέντα είναι σοβαρή.

Ο Μαρινάκης θέλει να φτιάξει το ποδόσφαιρο, γι’ αυτό πήγε στον Ολυμπιακό. Και σ’ αυτόν τον μαλάκα κλείστου τον διακόπτη. Δεν θα μου χαλάσετε την εκπομπή. Ποιο 4-2 επί της Μάλμε; Και ο Μαρινάκης και ο Μίτσελ έχουν μάτια και βλέπουν. Η δουλειά έχει παραστραβώσει στην ομάδα. Κάποιοι δεν γουστάρουν να παίζουν στον Ολυμπιακό. Φανερό. Ολοφάνερο. Όχι τόσο από τα αποτελέσματα, το 2-1 του ΠΑΟΚ και το 2-2 του ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη, για να περιοριστώ στα τελευταία. Μιλάει, φωνάζει η απόδοση της ομάδας, που είναι φρικτή. Άθλια.

Επόμενο. Δεν μπορεί να είσαι κωλόφαρδος όταν ξεφορτώνεις στην ομάδα 10-15 παίκτες με τη μια και όλοι αυτοί να βγαίνουν. Κάποιοι βρέθηκαν στον Πειραιά κατά λάθος. Από σπόντα. Άλλοι περίμεναν διαφορετικά πράγματα.

Ποιοι είναι αυτοί που δεν παίζουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους; Που δεν αισθάνονται συμπαίκτες με τους άλλους μέσα στο γήπεδο. Να σας τους πουν οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού. Τους ξέρουν. Κι έχουν το πράσινο φως από τον Καραπαπά να κάνουν κριτική, το παλληκάρι τους το είπε.

Και λες. Θα φτιάξει το έργο στον Ολυμπιακό μ’ όσους φύγουν και μ’ όσους έρθουν; Ξανά μανά από την αρχή. Έτσι έγινε και το καλοκαίρι. Άλλαξε σχεδόν όλη η ομάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Αλλος για λος πούλος στον Ολυμπιακό