ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ Ο ΚΟΜΠΟΤΗΣ

 

Σου λέω τις αλήθειες. Αυτό που βλέπουμε στον Ολυμπιακό, να μη μπορεί να νικήσει τον Λεβαδειακό, είναι μια αλήθεια αποκαλυπτική. «Φιλικές» σχέσεις διατηρεί ο Κομπότης με τον Μαρινάκη, σχεδόν κολλητές, όσες μπορεί να έχει ένας μικρός με έναν μεγάλο, όμως να, που ο πρωταθλητης έφθασε μέχρι εκεί. Να δυσκολεύεται να κερδίσει, και να το καταφέρει στα χασομέρια, το παιχνιδάκι και με τη ψυχή στο στόμα.

Δεν υπάρχουν αυτά τα σάπια ότι η ομάδα είναι κουρασμένη. Ότι είναι σε λούκι. Αναξιόπιστος αγωνιστικά είναι ο Ολυμπιακός επειδή τον τιμωρεί το πρωτάθλημα, αυτό το πρωτάθλημα της Ελλάδος. Είναι ανώτερος, διαθέτει υπεροπλία σε όλα τα ταμπλώ ο Ολυμπιακός, όμως ακόμα και μέσα στο Καραϊσκάκη είναι ικανός να πάθει ζημιά από τα Γιάννενα π.χ. Γιατί;

Δεν φταίει ο Κομπότης, ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού. Όπως δεν έστειλε το μήνυμα στα αποδυτήρια της ομάδας του ότι ο Ολυμπιακός είναι φίλος, έτσι δεν είπε στους παίκτες του Δώστε τα όλα. Ούτε υπήρξε τρίτη ομάδα να πριμοδοτήσει τη νίκη του Λεβαδειακού.

Το πρωτάθλημα, το κάθε πρωτάθλημα, ακόμα κι αυτό το μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα έχει τη δική του δυναμική. Λειτουργεί σα ρουφήκτρα. Και παρασέρνει στη δίνη του τον Ολυμπιακό, δηλαδή την εκτός συναγωνισμού ομάδα. Αυτή είναι η αλήθεια. Όποιος θέλει ας μην την βλέπει.

Διαβάστε ακόμα:

Τζιχαντιστής Ολυμπιακός στη Λιβαδειά