Ο ΣΙΜΟΕΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ!

 

Είπε μια μαλακία ο προπονητής της Μοερεϊρένσε, κάποιος Μιγκέλ Λεάλ, για κάποιον ποδοσφαιριστή Αντρέ Σιμόες που απέκτησε η ΑΕΚ. Βεβαίως “κάποιος” Σιμόες διότι ουδείς τον ήξερε στην Ελλάδα, άλλο αν το παλληκάρι είναι παικταράς ή, θα προκύψει παικταράς μετά τα 26 του χρόνια.

Ποια είναι η μαλακία του κάποιου Μιγκέλ Λεάλ, την οποία παρέλαβαν όλα τα μήντια στην Ελλάδα και την κατάπιανε αμάσητη. Ότι ο κάποιος Σιμόες θα ανεβάσει το επίπεδο της ΑΕΚ. Φοβερά πράγματα.

Μιλάμε για την ΑΕΚ, όχι για την Αθλητική Ένωση Κάτω Βουνοπλαγιάς. Αν είναι δυνατόν! Να μιλάμε για την κοτζάμ ΑΕΚ η οποία περιμένει να ανεβάζει το επίπεδό της από έναν ποδοσφαιριστή. Ζήτω που χεστήκαμε. Μιλάμε σοβαρά. Ποδοσφαιρικά. Προπονητικά.

Τον πρώτο χαφ της Πορτογαλίας να αποκτήσει η ΑΕΚ, όποιος σέβεται σα μέγεθος την ΑΕΚ δεν θα το έλεγε αυτό. Ότι η ομάδα θα ανεβάσει επίπεδο κι όχι ο Σιμόες ότι θα ανεβάζει το προσωπικό του επίπεδο επειδή θα φορέσει τη φανέλλα της ΑΕΚ.

Η ξευτύλα! Να περιμένει η ΑΕΚ να ανεβάσει επίπεδο από ποδοσφαιριστή που δεν συμπεριλαμβάνεται στους 100 καλύτερους της Ευρώπης.

Διαβάστε ακόμα:

Νηστικό αφήνουν τον κόσμο της ΑΕΚ