Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ Η ΨΥΧΩΣΗ

πηγή: Intime
 

Οταν θεωρείς εαυτόν διεκδικητή πρωταθλήματος δεν αφήνεις βαθμούς στα Γιάννινα ή σε τέτοιου τύπου παιχνίδια. Εκτός κι αν πας για πρωτάθλημα στο μιλητό. Δεν ψήνομαι επειδή το ματς έγινε σε δυο δόσεις. Και σε δέκα να γινόταν, η νίκη σε αυτά τα ματσάκια σου δίνει αβάντα και οφείλεις να την πάρεις.

Μοιρασμένες ευκαιρίες στους Ζωσιμάδες. Δίκαιο λένε το αποτέλεσμα μετά τη χθεσινή περιπέτεια. Τη γραφικότητα σε όλο της το μεγαλείο με τους πράσινους να λαμβάνουν
βραβείο μετεωρολογίας σε μια νύχτα και τη Σούπερ Λίγκα να προσπαθεί να εξηγήσει πόσο σπάνια κάθεται ομίχλη στο γήπεδο των Ιωαννίνων.

Μέσα σε όλες αυτές τις ψυχωτικές καταστάσεις, ελάχιστα ασχολήθηκε ο κόσμος με την επιλογή να μείνει στον πάγκο ο Μπεργκ. Να τον προφυλάξω, είπε ο Αναστασίου και μισή μέρα αργότερα τον έβαλε στο 20λεπτο, από την έναρξη σε γήπεδο που ήταν σε χειρότερη κατάσταση από την προηγούμενη ημέρα. Εκτός κι αν εννοεί ότι το πρόβλημα είναι στον
...αέρα. Στην ομίχλη του χθες κι οχι στον ήλιο του σήμερα.

Πιο αγωνιστικό, όμως, ο Αλαφούζος το βιολί του. Μέχρι τηλεφωνική παρέμβαση έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό για να βάλει την κασέτα, περί Σούπερ Λίγκας, Πακιστάν και Κίνας.
Σε αυτό το κλίμα δεν κτίζονται ομάδες, αλλά μιζέριες.

Διαβάστε ακόμα:

Τι παίζει μεταξύ Μπεργκ και Αναστασίου