ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

πηγή: Intime
 

Γιατί δεν ξεκίνησε ο Μπεργκ; Επρεπε να προστατευθεί, είπε χθες μεταξύ ομίχλης και γκρίνιας, ο Αναστασίου. Την άλλη μέρα, με ήλιο και πάγο, τον έβαλε στο 57` του δευτέρου ημιχρόνου. Ας μην μετρήσουμε πόσα λεπτά είχαν παιχθεί μέχρι την είσοδό του γιατί θα μπλέξουμε.

Δεν πείθει η ατάκα του Αναστασίου. Επομένως, θα εξετάσουμε τα πραγματικά αίτια. Μιλάμε για τον Μπεργκ. Το Α και το Ω του Παναθηναϊκού, όπως περιγράφεται από όλους όσοι συζητάνε για την ομάδα, είτε φίλαθλοι είτε δημοσιογράφοι είτε ειδικοί. Ο Αναστασίου είναι προπονητής και πρέπει να κάνει παιχνίδι με τους υπόλοιπους παίκτες, επίσης. Αφήνει στον πάγκο τον Μπεργκ, παρότι υγιής, και λέει εμμέσως στους άλλους ότι δεν είναι και τόσο απαραίτητος.

Δεύτερο στοιχείο είναι ότι με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να κόψει τον όποιο τσαμπουκά του ίδιου του παίκτη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Σουηδός έχει συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του. Δεν έχει υπογράψει ακόμα. Το σημειώνω αυτό, χωρίς να θέλω να αφήσω υπόνοιες για κάτι. Το κρατάμε στην άκρη του μυαλού μας, περιμένοντας να μπουν οι τζίφρες. Παρεμπιπτόντως, διανύουμε μεταγραφική περίοδο...

Διαβάστε ακόμα:

Οταν η ομίχλη είναι πουτάνα