ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΠΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ, ΑΤΛΕΤΙΚΟ

πηγή: Intime
 

Αποκάλυψη αποδυτηριάκια. Ο γενικός διευθυντής της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ τηλεφώνησε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. Σας μεταφέρω την ηχογραφημένη συνομιλία τους.

-Κύριε πρόεδρε, σας χαιρετώ από το Μάντσεστερ. Πληροφορήθηκα τις δηλώσεις για το ότι ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται μεταγραφές όταν διεκδικεί το ελληνικό πρωτάθλημα και θεώρησα απαραίτητο να τις επιδοκιμάσω. Έχετε δίκαιο. Δεν σας επηρεάζει αρνητικά η ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, όταν ο Ολυμπιακός έχει ρόστερ πολύ πιο ακριβό από τον αντίπαλό του. Πολύ καλά κάνετε.

“Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια” σχολίασε γεμάτος υπερηφάνεια ο Μαρινάκης.

-Πριν κλείσω, κύριε πρόεδρε, κάτι τελευταίο. Ήταν λάθος μας στην Μάντσεστερ να πανικοβληθούμε όταν χάσαμε στο Καραϊσκάκη, από μια ομάδα με τόσο χαμηλό μπάτζετ σε σύγκριση μ' αυτό της Μάντσεστερ. Good morning, Sir. Συγχαρητήρια και πάλι.

Ένα δεύτερο τηλεφώνημα-έκπληξη δέχθηκε ο Μαρινάκης. Από τον πρόεδρο της Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία επίσης είχε κερδίσει στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός.

-Κύριε Μαρινάκη, μας ανοίξατε τα μάτια! Μ' αυτά που τολμήσατε να πείτε προβληματιστήκαμε και αλλάζουμε τα πλάνα μας στην ομάδα. Θερμές ευχαριστίες.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης απαξίωσε τον Ολυμπιακό