ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΟΛΕΑ Η ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

πηγή: Intime
 

Δεν είσαι ομοφυλόφιλος και έρχεται κάποιος μέσα στο σπίτι σου και μπροστά στην κάμερα της τηλεόρασης λέει: Ο κύριος τον παίρνει. Ρωτάω. Πώς θα το πάρει ο θιγόμενος. Πέρα απ' όσα “έγιναν” σε βάρος του Γιάννη Αναστασίου, μετά το τέλος του παιχνιδιού, επιτόπου έριξε μια δήλωση για τον προπονητή του Παναθηναϊκού ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος.

Τι είπε όμως πριν από όλα αυτά ο Αναστασίου: “Όποτε παίζει μαζύ μας η Ξάνθη φοράει κόκκινα και δεν το βλέπει το ματς φιλικό”. Αυτή την παπαριά έβγαλε δημοσίως και τηλεοπτικώς. Τι εννοεί; Ότι η Ξάνθη είναι κι αυτή παράρτημα του Ολυμπιακού. Ότι και η Ξάνθη είναι προσκυνημένη στον Μαρινάκη.

Άγρια μεσάνυχτα έχει ο Αναστασίου. Εκτός κι αν κάποιος «υποβολέας» με το όνομα Αλαφούζος του τηλεφώνησε να κάνει αυτή τη δήλωση. Έγκυρη πληροφορία με την υπευθυνότητα του αποδυτηριάκια. Αν υπάρχει μια ομάδα που δεν υπήρξε ποτέ παράρτημα, κολοσφούγγι, μεγάλης ΠΑΕ, αυτή είναι η Ξάνθη του Πανόπουλου.

Ξέρεις είναι και το άλλο. Παίζει και ο χαρακτήρας του ανθρώπου. Του μίστερ Σκόντα δεν του πάει να γίνει της προσκολλήσεως με κανέναν. Ανοικτός σε συζητήσεις με τον Μαρινάκη, τον Μελισσανίδη, τον Σαββίδη, τον όποιον, όμως όχι με σχέσεις παραρτηματοποίησης. Ποτέ.

Διαβάστε ακόμα:

Εβγαλε γκολ ο Μπεργκ χωρίς να σκοράρει