ΕΚΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΧΥΣΟΥΝ ΑΙΜΑ

πηγή: Intime
 

Δούλεψε zapping στο κύπελλο. Δεν βρήκα παιχνίδι να με κρατήσει. Τι να κάνω για να πάρω τη δόση μου; Κανένα πρόβλημα. Στο πρόγραμμα υπάρχει Μπαρτσελώνα-Ατλέτικο. Το αποκλείω να πέσω σε κάγκελο.

Ημέρα κυπέλλου Ελλάδος, λέει. Με το εργαλείο στο χέρι. Το κάθε ματσάκι σ' έδιωχνε. Ποιότητα χαμηλή. Και δεν φταίει ότι όλες οι ομαδίτσες έπαιξαν λίγο-πολύ και με αναπληρωματικούς.

Εδώ ο ΠΑΟΚ, ο μέχρι χθες πρωτοπόρος του πρωταθλήματος και στο κυνήγι για την κούπα, βρέθηκε εκτός έργου. Από τον όμιλο του προκρινόντουσαν οι δύο στους τέσσερις και η παοκάρα έμεινε απ' έξω.

Πρώτος στόχος, ο πιο προσιτός γι' αυτόν, λέω για τον ΠΑΟΚ, είναι το κύπελλο. Ήταν υποχρεωμένος να κυνηγήσει το κατσαρόλι. Μέχρι εσχάτων. Και δεν σταύρωσε νίκη. Και έχασε από την Καλαμαριά.

Η Ξάνθη με το 1-1 έχει τύχη στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό. Το ίδιο και ο Ηρακλής με τον Αστέρα Τρίπολης. “Επαγγελματική” ομάδα ο Ηρακλής, ψάχνει το 1-0 και έχει άμυνα να το κρατήσει. Άσε τα απωθημένα που ακόμα κρατάει όταν νταηλίκι τον έκαναν ξου από την σούπερ λίγκα. Έχει συσσωρευμένη “εκδικητικότητα”.

Γι' αυτό έγιναν οι τσαμπουκάδες και οι καθυστερήσεις στο ματς της Θεσσαλονίκης. Και σηκώθηκαν τα πανό διαμαρτυρίας. Ο “ισλαμισμός” της συμπρωτεύουσας θα παίζει και με τον Ηρακλή, όχι μόνον με τον ΠΑΟΚ.

Αίμα θα χύσει και η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με την Κέρκυρα μετά το 1-1 στο νησί. Άσε τι λένε. Δεν έχει ομάδα που πείθει η ΑΕΚ. Μην παρεξηγηθούμε. Μιλάμε για την ΑΕΚ, που την θέλουμε κατ' ευθείαν πρωταγωνίστρια στην σούπερ λίγκα, όχι μία ακόμα ομάδα με στόχο να επιβιώσει στην κατηγορία.

Ζόρι παρά το εκτός 2-1 θα βρει και ο ΠΑΣ με τα Χανιά, ομάδα που δίνει υποσχέσεις. Τελικά, η κουβέντα είναι μία. Όλα τα παιχνιδάκια εκτός εκείνο του Ολυμπιακού με τον ηρωϊκό και πένθιμο Τύρναβο, είναι ανοικτά. Έτσι φαίνεται.

Διαβάστε ακόμα:

Είχε υποβολέα ή μόνος του τα είπε ο Αναστασίου