Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ;

πηγή: Intime
 

Παναθηναϊκός θα πεθάνει ο Αλέξης Τσίπρας. Δεν το κρύβει το παλληκάρι ότι είναι άρρωστος βάζελος. Στις πολιτικές του θέσεις, στην αριστερή ιδεολογία του θα βάλει, θα συνεχίζει να βάζει νερό, πολύ περισσότερο τώρα που έγινε πρωθυπουργός. Από κατακόκκινος κομουνιστής έγινε ροζέ και με το νερό που θα ρίχνει στον κουβά το χρώμα όλο και θα χάνεται.

Οπαδικά, όμως, στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν συμβιβασμοί. Παναθηναϊκάρα μια ζωή ο πρωθυπουργός μας. Και λοιπόν; Δεν λέει τίποτα που είναι βάζελος από τα γεννητούρια του. Τίποτα.

Δεν κατάλαβα. Ο Αντώνης Σαμαράς επειδή ήταν γάβρος βοηθούσε τον Μαρινάκη να παίρνει το πρωτάθλημα; Φαιδρότητες.

Όχι το πρωτάθλημα, αλλά και για το γήπεδο δεν μπορεί να βοηθήσει ο Τσίπρας τον Παναθηναϊκό. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Η ομάδα, δηλαδή, εδώ και 100 χρόνια δεν ενδιαφέρθηκε να φτιάξει το δικό της γήπεδο και περιμένει να της το δώσει έτοιμο στο πιάτο, μασημένη τροφή, ο πρωθυπουργός; Πάρτε δρόμο.

Ο Παναθηναϊκός είναι Ανώνυμη Εταιρεία. Ναι, αλλά θα μου πεις, εκτός από την ΠΑΕ, υπάρχει και το αθλητικό σωματείο Παναθηναϊκός. Και λοιπόν; Τι να το κάνει το ποδοσφαιρικό γήπεδο ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός της πάλης και της πυγμαχίας, της κολύμβησης και του πινγκ-πονγκ;

Να τελειώνουμε. Το κράτος δεν έχει καμμία υποχρέωση να φτιάξει ούτε μια τουαλέτα σε κανέναν. Τελειώσαμε. Όποιος θέλει, μόνος του. Για πάρτη του. Τον Τσίπρα ο κοσμάκης τον ψήφισε για πρωθυπουργό, όχι για να αβαντάρει τη διαιτησία ή, να δίνει λεφτά από το δημόσιο ταμείο για ποδοσφαιρικές μπίζνες.

Να τελειώνουμε. Μια και καλή. Γιατί διαβάζω από δω κι από κει διάφορες παπαριές. Κάποιος έγραψε για θείο του πρωθυπουργού, που είναι στην Πανάθα. Κι επειδή κουβαλάει τα σώβρακα, δηλαδή, ο θειός του, θα καθαρίσει ο Τσίπρας την μπουγάδα;

Διαβάστε ακόμα:

Πρωθυπουργός χωρίς κυβέρνηση ο Καραγκούνης