ANΟΙΚΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!

πηγή: Intime
 

Καθαρή νίκη στο β' ημίχρονο με την Κέρκυρα η ΑΕΚ προκρίθηκε πανηγυρικά στους “8” του κυπέλλου και δικαιολογημένα ελπίζει να προχωρήσει ακόμα περισσότερο. Γιατί είναι η ΑΕΚ και γιατί στη μάχη για τα ημιτελικά της διοργάνωσης συμμετέχουν άλλες 3 ομάδες Β' εθνικής.

Αφεντικό στο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ με 62% κατοχή της μπάλλας, θα μπορούσε να φθάσει και στο 3-0 απέναντι σε μία αντίπαλο που τουλάχιστον δεν έδειχνε εμπιστοσύνη για το αποτέλεσμα. Οι αδυναμίες της Κέρκυρας, ωστόσο, φανέρωσαν και το πρόβλημα της ΑΕΚ που απέχει αρκετά από το ειδικό βάρος της φανέλλας της.

Μια ΑΕΚ που δεν παίζει με τη μία, που δεν έχει ρυθμό αλλά και γρήγορη ανάπτυξη, που δεν αιφνιδιάζει τον αντίπαλο, ούτε τον πιέζει προκαλώντας... φοβικά αισθήματα. Η υπεροχή της ΑΕΚ, πάντως, ήταν φανερή και εύκολη.

Όλα τελείωσαν όταν ο Αραβίδης με κεφαλιά απέκρουσε στη γραμμή μια επικίνδυνη κατάσταση της ομάδας της σούπερ λίγκα με δύο συνεχόμενα κόρνερ. Κι αυτός, ο Αραβίδης, αμέσως έκανε ένα “προσωπικό” γκολ, το 2-0, το οποίο προήλθε από μια “προσωπική” υψηλής επινοήσεως και ακρίβειας μακρυνής ασίστ του Μπαρμπόσα στον σκόρερ. Μετά το 2-0 η ΑΕΚ είχε και δοκάρι.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν είναι Τσίπρας, ο Ρικάρντο Κόστα