ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΚΟΣΤΑ!

πηγή: Intime
 

Με τη μεταγραφή του Ρικάρντο Κόστα στον ΠΑΟΚ, και το λέω με το συμπάθειο στους παοκτσήδες, θυμήθηκα τον άλλον παικταρά σέντερ-μπακ που είχε έρθει στον Ολυμπιακό. Τον νοτιοαμερικανό Μπερμούδες που το παλληκάρι πέρασε και δεν ακούμπησε. Γιατί, όμως;

Εγώ ξέρω γιατί δεν έπαιξε ο Μπερμούδες. Και αξίζει να το μάθουνε οι παοκτσήδες διότι και αυτός ο Ριχάρδος Κόστα, είναι της ίδιας κόπιας παικτρόνι. Όχι μόνον παίζουν στην ίδια θέση, στο κέντρο της άμυνας, αλλά είναι αυτό που λέμε ηγετική μούρη. Από τη φύση τους αρχηγικοί τύποι.

Στον Ολυμπιακό, λοιπόν, ο Μπερμούδες όλο... “έδειχνε” με το χέρι! Εκεί εσύ στον έναν συμπαίκτη του, βγες μπροστά στον άλλον, κάνε σύγκλιση στον παράλλον. Ο Ολυμπιακός, όμως, τότε που ήρθε αυτός ο Μπερμούδες δεν ήταν ακόμα σοβαρό μαγαζί, με πειθαρχία αγωνιστική, με σκέψη επαγγελματική του ποδοσφαιριστή να προσαρμοστεί στον συνάδελφο που έχει μια προσωπικότητα.

Έλα, ρε, που θα μας κάνει κουμάντο ο κωλοϊνδιάνος, λέγανε οι άλλοι για τον Μπερμούδες. Έτσι, όμως, δεν γίνεται δουλειά. Ουδείς παίκτης, όσο σπουδαίος κι αν είναι, δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του αν δεν “συνεργαστούν”, αν δεν τον αποδεχθούν οι συμπαίκτες του.

Τι είναι, ρε, ο παικταράς, αυτός που έχει ένα, δύο συν παραπάνω από τους άλλους; Όχι, βέβαια, ο σωτήρας πολιτικός που θα τον ψηφίσετε να καθαρίζει για πάρτη σας.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης θα χάσει το πρωτάθλημα από τον Τσίπρα;