ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Τι έχει μείνει στον ΠΑΟΚ αφού αποκλείστηκε από το κύπελλο και δεν παίρνει το πρωτάθλημα; Η πρώτη θέση στα πλαίη-οφ, που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει στη συνέχεια την πρόκριση στους ομίλους του τσάμπιονς ληγκ. Με ποια ομάδα;

Ρωτάω με ποια ομάδα ο ΠΑΟΚ ελπίζει στα σίγουρα ότι θα πρωτεύσει στα πλαίη-οφ. Και μετά να βγάλει από τη μέση άλλες ομάδες για να πιάσει πόρτα στο τσάμπιονς ληγκ. Οι μεταγραφές είναι απαραίτητες. Οι καλές μεταγραφές, που πράγματι θα ενισχύσουν τον ΠΑΟΚ και κυρίως θα τον κάνουν αξιόπιστο αγωνιστικά.

Να το πούμε αυτό. Ότι ο ΠΑΟΚ είναι αναξιόπιστος. Ακόμα και με κατώτερο αντίπαλο πιθανόν να απογοητεύσει. Λέμε τι έχει συμβεί. Είναι αυτή η υποχρέωση του Ιβάν Σαββίδη; Λέω να κάνει μεταγραφές προοπτικής που θα πιάσουν τόπο.

Φαντάσου τι έχει να ακούσει ο Ρώσος πατριώτης και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αν η ομάδα αποτύχει και στα play-off. Από τη μία η ΠΑΕ έχει χρέη που ακόμα δεν έχουν ρυθμιστές και από την άλλη ο κόσμος θέλει πρωτάθλημα.

Εγώ λέω ότι πρώτη φροντίδα του Ιβάν Σαββίδη είναι πρώτα να νοικοκυρέψει οικονομικά την εταιρεία και μετά να προσπαθήσει με σωστές, με τις κατάλληλες κινήσεις να φτιάξει ομάδα ικανή να κτυπάει το πρωτάθλημα. Να το παίρνει ή, να το χάνει, όμως σαν ομάδα αξιόπιστη αγωνιστικά.

Ο κόσμος είναι κόσμος. Θέλει ένα πρωτάθλημα, μονάχα ένα πρωτάθλημα, να του φύγει ο καϋμός και ας καταστραφεί οικονομικά η ΠΑΕ. Να πάρει πρωτάθλημα η ομάδα και ας το ξαναπάρει μετά από 10, 20 χρόνια.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός έδειξαν τη γύμνια μας