ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΟΧΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

πηγή: Intime
 

Σκαρφάλωσε στην 2η θέση της βαθμολογίας ο Παναθηναϊκός, άρα την Κυριακή θα παίξει σαν υποψήφιος πρωταθλητής. Θα καταφέρει, όμως, να κρατηθεί στο ύψος του, το βαθμολογικό ύψος και να πλησιάσει τον πρωταθλητή, αφού την αμέσως προσεχή αγωνιστική περιμένει στη Λεωφόρο τον Ολυμπιακό.

Θα μιλήσει το αποτέλεσμα του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ. Πρώτα αυτό. Ο νέος Παναθηναϊκός, ο μεταπολυμετοχικός του Αλαφούζου με προπονητή τον Αναστασίου έχει βρεθεί σε θέση
βαθμολογικής βολής, όμως πάντα έκανε τη γκέλα κι έμενε πίσω. Με μια άλλη κουβέντα ο Παναθηναϊκός της λαϊκής βάσης ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματά του για πορεία αξιόπιστη πρωταθλητισμού.

Ο Ολυμπιακός την έκανε την κοιλιά του, όμως δεν την ξεπέρασε ακόμα. Το ότι ξαναβρέθηκε στην κορυφή οφείλεται στη κοιλιά που έκανε και ο ΠΑΟΚ.

Παιχνίδι «ειδικών συνθηκών», μια σκέτη δοκιμασία είναι για τον Παναθηναϊκό το ματς στο Γεντί Κουλέ. Ο Οφη δεν παίζει για το αποτέλεσμα, ούτε για τους βαθμούς. Είναι ένα καταδικασμένο θηρίο που δεν θέλει να το πετάξουν έξω από την αρένα. Είναι, δηλαδή, ένα πανεύκολο ματς αν ο Παναθηναϊκός το αντιμετωπίσει έξυπνα, εννοώ πονηρά.

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να τη βράσουν τη δικαίωσή τους