ΤΟΝ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ

πηγή: Intime
 

Τελικά, τα επεισόδια δεν εμποδίστηκαν μετά το τέλος του αγώνα ΟΦΗ-Παναθηναϊκού. Επειδή κάποιοι πάνε στο γήπεδο με στόχο αποκλειστικό να κάνουν φασαρίες. Να την πέσουν στους παίκτες, στον διαιτητή, στην αστυνομία, όπου γουστάρουν. Κι αν δεν βρουν την αφορμή που να δικαιολογούν τον τσαμπουκά τους φεύγουν από το γήπεδο φαρμακωμένοι. Γιατί δεν τα έκαναν μαντάρα, όπως θα ήθελαν.

Περιμένω με αγωνία τι θα κάνει ο νέος υπουργός σύντροφος Κοντονής που αυτός δεν γουστάρει τις μανούρες στα γήπεδα, ενώ οι προηγούμενοι ήταν υπέρ των επεισοδίων. Έτσι είναι. Αφού δεν κατάφεραν οι πριν τον Κοντονή να σταματήσουν οι χουλιγκανισμοί, άρα όλοι οι πρώην υπουργοί αθλητισμού ήταν υπέρ της οπαδικής αλητείας ή, ανίκανοι.

Ο του Σύριζα υπουργός ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το παιχνιδάκι ΟΦΗ-Παναθηναϊκού και το αποτέλεσμα ποιο ήταν; Σα να μην ασχολήθηκε ο νέος. Το να καταδικάσει με το στόμα τους τραμπουκισμούς στο «Γεντί Κουλέ» δεν λέει τίποτα. Και με τους μπάτσους οπλισμένους μέσα στο γήπεδο έγιναν τα επεισόδια μετά το τέλος στο ΟΦΗ-Παναθηναϊκός.

Διαβάστε ακόμα:

Εύκολα με ανατροπή 3-2 ο Παναθηναϊκός